Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΚΟΚΚΙΝΗΣ Μ.)

Πράγματα και θάματα είδαμε χτες στο α μέρος της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξεκινήσουμε να πούμε για την ήττα της Παρί, μέσα στο Παρίσι απ τη Λουντογκόρετς; Όπου πρέπει να ήταν το παιχνίδι χτες, που έκλεισε σπίτια. Ειδικά στο Live, πρέπει να έγινε χαμός, απ ότι είδα και ο Στέλιος ακολούθησε σε απόδοση όμως 4,00(!!) την ανατροπή της Παρί, που όμως εν τέλει κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει. Γενικά κάκιστη εμφανίση για την ομάδα του Έμερι, με τον Έμερι να κάνει αλλαγές στα τελευταία λεπτά(!!) και ενώ η ομάδα του έχανε. Απίστευτο.

Για το παιχνίδι  της Ντιναμό Κ. με την Μπεσίκτας, συμφωνώ απόλυτα με τον Στέλιο, το συζητάγαμε κ χθες το βράδυ, ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Όσον αφορά τα δικά μας, επειδή όπως εχω πει πολλάκις, ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω δουλειάς εδώ στο Μόναχο, συνήθως στέλνω τις εκτιμήσεις στο Στέλιο για να τις ανεβάζει σε Facebook και Τwitter. Χτες πάντως δεν τα πήγαμε καλά διότι ναι μεν βγήκε το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Νάπολι αλλά χασαμε όμως την έκπληξη με το 1Χ της Βασιλεία με την Άρσεναλ να κάνει πλάκα.

Ότι κάναμε κάναμε χτες, σήμερα είναι καινούρια μέρα και έχω κρατήσει μία 3αδα,

Λυών Σεβίλλη  1 2,08
Αίμα και άμμος το παιχνίδι, με τη Λυών για να προκριθεί να θέλει νίκη και μόνο νίκη και με δύο γκολ διαφορά ενώ η Σεβίλλη βολεύεται και με ήττα μέχρι ένα γκολ διαφορά.

Ρεαλ Ντόρτμουντ 1 1,91
Παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά. Η Ρεαλ θέλει μόνο νίκη για πρωτιά ενώ η Ντόρτμουντ βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία. Προφανές οτι είναι παιχνίδι για γκολ, ωστόσο θεωρώ ότι η Βασίλισσα μέσα στο Μπερναμπέου θα το πάρει το παιχνίδι.

Λέγκια Σπόρτινγ Λις Goal/Goal 1.65
Και εδώ υπάρχει ενδιαφέρον στο παιχνίδι από αμφότερες τις ομάδες. Η Σπόρτινγκ για να πάρει την 3η θέση θέλει είτε νίκη είτε ισοπαλία ενώ η Λέγκια θέλει νίκη και μόνο νίκη για να πάρει εκείνη την 3η θέση. Παιχνίδι που ξεκινά από 1-1 και καταλήγει οπουδήποτε.

Kokki