Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΕΧΑΣΕ 6-0 ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γίνεται μία ομάδα να χάνει 6-0 και να λες ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα; Κι όμως γίνεται. Για όσους εξ ημών είδαν το παιχνίδι και καταλαβαίνουν τι βλέπουν, χτες το Ντιναμό Κ. Μπεσίκτας ήταν μία ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Γίνεται το 1-0 στο 10λπετο και λίγο αργότερα σε ανύποπτη φάση σε μία βαθιά μπαλιά δίνεται ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή στη Μπεσίκτας. 2-0 και με 10 πλέον οι Τούρκοι, μοιραία κατέρρευσαν και πήγαν με 4-0 στο ημίχρονο. Στο β ημίχρονο νωρίς νωρίς, ο Αμπουμπακαρ που μάλλον στο κεφάλι του πρέπει να έχει άχυρα, για ένα οφ σαίντ κλωτσάει τη μπάλα στην εξέδρα απ τα νεύρα του και η Μπεσίκτας μένει με 9 και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 6-0. Αυτό για να έχουμε και μία εικόνα για το πως χάνονται και τα σημεία, διότι υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, ένα εγκληματικό λάθος απ τον διαιτητή.

Πάμε στα σημερινά,

Ρεαλ Μαδρίτης Ντόρτμουντ Combo Goal/Goal & Over 1.72 (21:45)
6ος Όμιλος: Ντόρτμουντ 13, Ρεαλ 11, Σπόρτινγκ 3 και Λέγκια 1
Είναι το παιχνίδι της ημέρας και εκείνο που θα κρίνει την πρωτιά. Η Ντόρτμουντ βολεύεται και με ισοπαλία ενώ η Ρεαλ για να πάρει την πρωτιά θέλει μόνο νίκη. Με το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι όπως εξελίχθηκε, αν βγεις δέυτερος είναι πιο πιθανό να έχεις καλύτερη κλήρωση απ ότι να βγεις πρώτος. Αν δει κανείς ότι ως δεύτερες λογίζονται η Μπάγερν, η Παρί η Σίτι. Ενώ σε περίπτωση δεύτερης θέσης, Αρσεναλ, Νάπολι, Μονακό, Λέστερ. Όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πάντα παίζει ρόλο και το γόητρο. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πρωτιά αλλά θα παίξουν όμως και χωρίς άγχος. Η Ντόρτμουντ δέχεται γκολ με χαρακτηρηστική ευκολία και με άλλη τόση ευκολία βρίσκει δίχτυα. Φέτος και και με τη Ρεαλ κάτι ανάλογο συμβαίνει, οπότε αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, οπότε το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over συνιστά καλή επιλογή. Στο 1,72 κυκλοφορεί, πόσο να το έδιναν; είναι σωστή η τιμή.

Κλάμπ Μπριζ Κοπεγχάγη 2 2,10 (21:45)
7ος Όμιλος: Λέστερ 13, Πόρτο 8, Κοπεγχάγη 6 και Μπριζ 0
Στον 7ο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στην 2η θέση, εκεί όπου η Πόρτο την παίρνει σε περίπτωση μη νίκης της Κοπεγχάγη ή αν εφόσον κερδίσει η Κοπεγχάγη, θα θέλει μόνο νίκη μιας και υστερεί στην ισοβαθμία. Μπριζ και Λέστερ πάνε για τουρισμό την τελευταία αγωνιστική. Ο Ρανιέρι μάλιστα στη Λέστερ θα προβεί και σε πολλές αλλαγές αλλά αυτό απέχει πολύ απ το να παίξω έναν άσσο του 1,30. Ωστόσο θα παίξω το διπλό της Κοπεγχάγη στο 2,10. Θα μου πείτε, μα αν η Πόρτο έχει καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι η Κοπεγχάγη θα είναι αδιάφορη, σωστό. Αλλά η φετινή Πόρτο εμένα δεν με πείθει ότι μπορεί να το καθαρίσει από νωρίς αν και νομίζω ότι θα το πάρει. Η Κοπεγχάγη του Σολμπάκεν, ζει και αναπνέει για το αποψινό παιχνίδι. Η Κοπεγχάγη έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με καλή αμυντική λειτουργία και πηγαίνει στο Μπριζ, όπου οι Βέλγοι δεν έχουν δείξει απολύτως τίποτα. Προφανώς και δεν θα αδιαφορήσουν για το αποψινό παιχνίδι αλλά την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με την Άντερλεχτ, εκεί όπου όπως είπε και ο ίδιος ο προπονητής των Βέλγων, αυτό είναι το παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς και όχι το αποψινό. Όταν λοιπόν ο ίδιος ο προπονητής οριοθετεί ως πιο σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής αντιλαμβάνεστε ότι και οι παίχτες μοιραία θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Προσοχή, δεν λέω ότι θα κατέβει σήμερα με σκοπό να χάσει απλά ότι το κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται και όχι το σημερινό. Λογικά θα αναμένουμε παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και η Κοπεγχάγη θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Πάμε λοιπόν με το κίνητρο και το διπλό του 2,10

Καλή τύχη.