Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 3,10

Σωστό το χθεσινό διάβασμα και η δυάδα με το διπλό της Κοπεγχάγης (2,10) και στο Ρεαλ Ντόρτμουντ combo με Goal/Goal και Over (1,72) όπου πλήρωσε εύκολα και ξεκούραστα. Σήμερα συνεχίζουμε με την τελευταία αγωνστική Europa league. Οπου κράτησα μόλις ένα σημείο από ολόκληρο πρόγραμμα με το ανάλογο ρίσκο φυσικά, απ τον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Καραμπάγκ Φιορεντίνα 1 3,10 (18:00)
Group J: Φιορεντίνα 10, Καραμπάγκ 7, ΠΑΟΚ 7, Λίμπερετς 4
Όπως προκύπτει απ την βαθμολογία η Φιορεντίνα, ότι και να γίνει θα είναι στην επόμενη φάση. Διότι ακόμα και αν χάσει και κερδίσει ο ΠΑΟΚ, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς και θα περάσει ως δεύτερη όμως και ο Δικέφαλος του Βορρά θα μείνει εκτός. Άρα η Φιορεντίνα σήμερα πηγαίνει στο Αζερμπαιτζάν άνετη βαθμολογικά. Απ την άλλη οι Αζέροι θέλουν το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ τον ΠΑΟΚ για να προκριθούν. Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει η Καραμπαγκ θα πάρει την πρόκριση αν και μόνο αν κερδίσει. Κάνοντας μία παραδοχή ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τη Λίμπερετς, σε ότι κατάσταση και αν είναι η ομάδα του Ιβιτς, θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί πάνω απ τη Λίμπερετς, η Καραμπάγκ για να προκριθεί θα θέλει νίκη και μόνο νίκη. Για να σας είμαι ειλικρινής ανέμενα πτώση του άσσου στα επίπεδα του 2,60. Τελικά ο Σόουζα δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές. Ο άσσος που είναι 3αρακι λοιπόν για μένα έχει αξία. Δεν πιστεύω ότι η Φιορεντίνα υπάρχει πιθανότητα να αδιαφορήσει απλά επειδή εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της, θαρρώ ότι έχει αξία ο άσσος της Καραμπάγκ. Φυσικά αν το άλλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ χάνει το παιχνίδι γίνεται αδιάφορο στο Αζερμπαιτζάν. Συνεπώς ελέγχουμε και ΓΙΑ CASH OUT!!

ΥΓ: Επειδή από σήμερα θα βρίσκομαι στο Λονδίνο εμείς θα είμαστε ξανά μαζί εδώ στο site από βδομάδα, βέβαια θα τα λέμε μέσα απ το Facebook και το Twitter, όπου θα έχουμε και εκπλήξεις....

Καλή τύχη.