Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εκτιμήσεις Τρίτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Εβδομάδα Ευρώπης και η σημερινή, σήμερα και αύριο Champions League και Πέμπτη Europa!! 

Σήμερα η Γιούβε υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Προσωπικά δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσσο και πάω στην ουσία κόντρα στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η Ντορτμουντ τον τελευταίο καιρό, όπου δείχνει να επανέρχεται. Ωστόσο νομίζω πως η Γιούβε μέσα στο κάστρο της θα καταφέρει να κερδίσει λογικά δύσκολα, διότι ξέρουν πως αν δεν κερδίσουν σήμερα οι παίκτες της Γιούβε, δύσκολα θα πάρουν αντίστοιχα κάτι στην έδρα της Ντόρτμουντ. 

Στο άλλο παιχνίδι, αρκετά ενδιαφέρον και με περισσότερα τέρματα το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάρτσα...Οι Άγγλοι θέλουν να εκδικηθούν για το περυσινό 0-2. Από την άλλη μεριά δείχνουν να πατάνε πάλι κάπως καλά μετά απο συνεχόμενες νίκες που έγιναν και με εμφατικό σκορ. Βέβαια μεγάλο το κενό του Τουρέ που θα λείψει σήμερα. Από την άλλη μεριά η Μπάρτσα έχασε εντός έδρας από την Μάλαγα το Σάββατο με 0-1. 

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν τον φαβορητισμό της Μπάρτσα, ο οποίος προκύπτει μάλλον από το περυσινό αντίστοιχο 0-2. Για μένα η αξία βρίσκεται στο 1Χ, με την σκέψη ότι στην Μπάρτσα θα αρκεί και η ισοπαλία, έχοντας τον επαναληπτικό στο γήπεδο της. Πολύ καλή επιλογή και το over 3 goal (στον ΟΠΑΠ 4-6 τέρματα) με την σκέψη ότι και οι δύο ομάδες είναι γενικότερα επιθετικότατες, το κενό στην άμυνα της Σίτι και την δήλωση του Πελεγκρίνι ότι θα παίξουν σήμερα επιθετικά. Πιο ασφαλείς επιλογές σαφέστατα το goal/goal και το over 2,5 (το συνηθισμένο δηλαδή). 

Με τα πολλά, κατέληξα στην εξής τετράδα σε σύστημα 3/4 (με ένα παιχνίδι από Champios League και με παιχνιδάκια από Αγγλία) ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΙΝΔΥΝΟ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Over 3 goal στο 2,62 (ή εναλλακτικά 1Χ στο 1,83)

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1 στο 1,80

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Over στο 2,00

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ: Over στο 1,85

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!

Kokki.