Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Εκτιμήσεις Τετάρτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα, καλησπέρα!! Σήμερα είμαι αρκετά χαρούμενος για τις χθεσινές μας επιτυχίες!! Τόσο η πρόταση του Στέλιου για τον άσσο της Γιούβε, όσο και οι δικές μου προτάσεις πέρασαν και πήγαμε όλοι τα ταμεία μας!! Είμαι όπως είπα αρκετά χαρούμενος, γιατί από το πρωί εώς τώρα, επικοινώνησαν αρκετά άτομα μαζί μου για να με ευχαριστήσουν για χθες και να με ενημερώσουν για τα ταμεία τους!! Αυτό για μένα είναι το καλύτερο δώρο, η ηθική ικανοποίηση και το να βγάζει ο καθένας μας όπως έχω ξαναπεί ένα σεβαστό χαρτζηλίκι στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Συνεχίζουμε έτσι και ελπίζουμε σύντομα και σε άλλα ταμεία!!!

Στα σημερινά τώρα, μικρό το πρόγραμμα στο κουπόνι σχετικά και οι δύο αγώνες του Champions League ίσα ίσα. Προσωπικά βλέπω τον άσσο της Άρσεναλ, αλλά αρνούμαι να παίξω τιμές άσσου σε τόσο χαμηλό επίπεδο (1,47 ΟΠΑΠ, λίγο ψηλότερα έξω στο 1,66). Το άλλο παιχνίδι έχει ως φαβορί την Ατλέτικο και όλοι από το πρωί παίζουν το διπλό. Για να είμαι ειλικρινής, προς τα εκεί έκλεινα και εγώ, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και είπα πως είναι καθαρή τριπλή. Οπότε με σημεία δεν θα μπλέξω. 

Οι περισσότεροι παίζουν το under της Άρσεναλ μιας που η Μονακό έχει απροσπέλαστη άμυνα και διπλο την Ατλέτικο εν ολίγοις. Σκέφτομαι όμως να διαχωριστώ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΡΙΣΚΟ (με έχετε μάθει πλέον), οπότε κάνω σκέψεις για το over της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο ή Χ ημίχρονο, όπως και σκέψεις για Χ ημίχρονο στο ΄Αρσεναλ-Μονακό. Ακόμα και τώρα θα μπορούσαν να παιχτούν δύο δελτία με ρίσκο, όπου στο ένα να έχει τα 2 Χ ημίχρονο και στο άλλο under/over ...

Επειδή όμως εγώ είμαι εδώ για να προτείνω μια τετράδα, καταλήγω στην εξής τετράδα (πάντα σε σύστημα 3/4):

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ: X ημίχρονο στο 2,10

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: X ημίχρονο στο 2,10 (ή ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ over στο 2,25)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Over στο 1,65

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ: Over στο 1,85

Προσωπικά επαιξα την παραπάνω τετράδα μια φορά και άλλη μια φορά μετά την ίδια, με την διαφορά ότι επέλεξα το over που έχω στην παρένθεση.

Τα Χ ημίχρονα που προτείνω, να σας ενημερώσω ότι επιβεβαιώθηκαν τα περισσότερα στατιστικά στα παιχνίδια τους φέτος στο Champions League. Για παράδειγμα, αν θυμάμαι καλά, η Μονακό έφερε μέχρι τώρα 6/6 Χ ημίχρονο. Ελπίζουμε να το βεβαιώσει και σήμερα και να μας πληρώσει. Υπενθυμίζω άλλη μια φορά ότι οι παραπάνω αγώνες δεν είναι τύπου "standarakia", αν θέλετε κάτι πιο safe παίξτε under την Άρσεναλ και μην αγγίξετε το άλλο παιχνίδι. 

Καλή μας τύχη και καλό απόγευμα μάγκες!!

Kokki.