Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ένα 24ώρο πριν ανοίξουν οι κάλπες και επέλθει η αλλαγή της κυβέρνησης εμείς θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του στοιχήματος. Σε ένα κουπόνι βέβαια που μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί . Προσωπικά θα κρατήσω μόνο την ακόλουθη δυάδα.

333 2 1,75
Η Χόνφεχαιμ έχει πατήσει γκάζι και έφτασε αισίως τις 4 σερί νίκες. Τελευταίο της θύμα η Χέρτα την οποία σκόρπισε στους 5 ανέμους. Σε αυτό το παιχνίδι έκανε και χατ – τρικ ο Ιμπίσεβιτς. Από την άλλη η Μάιντζ βρίσκεται στην έβδομη θέση μετρώντας 3 νίκες , 2 ισοπαλίες κα μόλις 2 ήττες. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα ξεφουσκώσει και θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Όπως έγραφα και στο αφιέρωμα για τη Γερμανία, είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό λόγο του μετριότατου ρόστερ της. Αν η ανώτερη σε ποιότητα Χονφεχάιμ πιάσει απόδοση, νομίζω ότι το διπλό θα βγει και ενδεχομένως άνετα. Δεν αποκλείω και τα πολλά τέρματα αφού και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά. Κατά συνέπεια διπλό.

348 2 1,75
Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Τότεναμ, έχοντας 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Με την επίθεση της να βγάζει κυριολεκτικά φωτιές. Τη προηγούμενη αγωνιστική έριξε 5 τεμάχια στη Μπέρνλι, με τον Ρόμπιν Κιν να σκοράρει τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα. Από την άλλη η Μπόλτον δεν έχει ξεκινήσει καλά μετρώντας μόλις 2 νίκες σε 6 παιχνίδια. Το πρόβλημα στην ομάδα της Μπόλτον είναι στο σκοράρισμα. Μάλιστα σήμερα θα της λείψει και ο κατά τεκμήριο καλύτερος της επιθετικός ο Ελμάντερ που έπαθε υποτροπή στο τραυματισμό του κα αναμένεται να λείψει για αρκετό καιρό. Το μοναδικό αρνητικό σε αυτό το διπλό είναι η παράδοση όπου σύμφωνα με την οποία η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει στο Ρίμποκ τα τελευταία χρόνια. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Κατά συνέπεια και εδώ πάμε στο διπλό , που έχει την ίδια απόδοση.

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν προτάσεις και για τις εκλογές απλά κλατάρετε εδώ (http://www.betsecret.net/2009/09/blog-post_24.html ). Επίσης μπορείτε να δείτε και τις αποδόσεις των book για τις αυριανές εκλογές. Ενδεχομένως αύριο το μεσημέρι να ανεβάσω μία εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Καλή τύχη και καλά κέρδη !!!