Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ CAMPIONATO BY BETSECRET (ΜΕΡΟΣ Δ)

ΚΙΕΒΟ:
Στα ίδια επίπεδα με πέρσι, και φέτος ο στόχος θα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει βέβαια κάποιες καλές μεταγραφές και από ότι φαίνεται θα είναι από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ:
Φτάσαμε και στην ομάδα του φίλου Ιταλού που μας βοήθησε με τις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες να γράψουμε αυτό εδώ το αφιέρωμα. Δεν σας κρύβω ότι τον βλέπω πολύ δυσαρεστημένο από την ομάδα του. Όπως μου είπε χαρακτηριστικά είμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, δύσκολα θα τη γλιτώσουμε φέτος ειδικά από τη στιγμή που ο Αλβανός επιχειρηματίας Τάτσι δεν πήρε την ομάδα. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος της Μπολόνια δεν είναι και από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούνε και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι απλά να βγάζει όσον το δυνατόν περισσότερα χρήματα είτε παράνομα είτε νόμιμα. Τίποτα το σπουδαίο στο μεταγραφικό παζάρι, πρώτο φαβορί για φούντο.

ΜΠΑΡΙ:
Πρώτη πέρσι στη Serie B ,κάτι το οποίο το έιχε πει ο φίλος Ιταλός πέρσι , όταν δεν το έλεγε κανείς. Η ομάδα ενισχύθηκε, έγιναν πολλές και καλές μεταγραφές όπως του Αλβάρεζ που ήρθε από τη Ρόμα, του Πάρο και του Γκρέκο που ήρθαν από τη Τζένοα. Ο Αντόνιο Κόντε έφυγε και τη θέση του πήρε ο Τζαμπίερο Βεντούρα. Νεανικό το ρόστερ της Μπάρι με πολλούς φέρελπις παίχτες. Να πούμε επίσης κάτι σημαντικό ότι η ομάδα πουλήθηκε από την οικογένεια Ματαρέζε έναντι 80,000,000 εκατ. ευρώ στον Τιμ Μπάρντον. Ο οποίος όμως θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τον Γενάρη. Εκτιμώ ότι θα σωθεί.

ΠΑΡΜΑ:
Ανέβηκε όντας δεύτερη τη περσινή σεζόν στη Β Ιταλίας και φρόντισε σε γενικές γραμμές να κρατήσει το κορμό της. Αποκτήθηκαν πολλοί παίχτες από τους οποίους ξεχωρίζουν ο Πανούτσι που ήρθε από τη Ρόμα όπου αν και στα 36 του θα δώσει την εμπειρία στην άμυνα, ο Μποζίνοφ που θέλει να δείξει ότι δεν είναι ξοφλημένος μετά από μία αποτυχημένη διετία λόγω των πολλών τραυματισμών στην Αγγλία και ο Γκαλόπα με το πολύ καλό αριστερό πόδι που ήρθε από τη Σιένα. Στις αποχωρήσεις ως σημαντικές θεωρούνται αυτές των Ρόσι και Ρετζινάντο. Εκτιμώ ότι θα παραμείνει στη κατηγορία, έχει καλό ρόστερ και ας μην έχει δείξει το αντίθετο στα φιλικά.

ΛΙΒΟΡΝΟ:
Τρίτη τερμάτισε πέρσι στη Serie B και ανέβηκε πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, επέστρεψε στην ομάδα ο Λουκαρέλι αλλά στα 34 πλέον, και τίποτα άλλο στις μεταγραφές. Θετικό είναι το γεγονός ότι παρέμειναν στην ομάδα οι σταρ Ταβάνο και Ντιαμάντι. Δύσκολη χρονιά θα παλέψει όπως γίνεται αντιληπτό για την αποφυγη του υποβιβασμού.

Με τη σφραγίδα του
www.Betsecret.net