Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του betsecret, ήδη έχουν ανέβει πολλά πράγματα για τους αγώνες του σαβ/κου μεταξύ αυτών και οι προτάσεις του φίλου μου του Ιταλού. Ανέβηκε και το αφιέρωμα για τη superleague και σε καμία ώρα περίπου θα ανέβει και το αφιέρωμα για τη serie A όπου νομίζω αξίζει το κόπο να το διαβάσετε. Ας περάσουμε όμως και στις προτάσεις μας για σήμερα, σε μία μέρα όπου υπάρχουν φαβορί τα οποία θα πολυπαιχτούν αλλά πιστεύω ότι θα περάσουν.

345 2 1,40
Ξεκίνημα από τη Bundesliga, και από τον αγώνα της Μαιντζ κόντρα στη Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 1-1 και ζητείται ανάκαμψη. Και στα δύο αυτά παιχνίδια η Μπάγερν δεν έπαιξε καθόλου καλά και ήταν τυχερή που πήρε και το βαθμό. Για ακόμη ένα παιχνίδι φέρεται ως τραυματίας ο Ριμπερί, και λέω φέρεται διότι όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο που δεν παίζει. Ο Φαν Χάαλ σαν άλλος Τεν Κάτε έβαζε στα προηγούμενα παιχνίδια τον παιχταρά Πράντιτς σαν αριστερό μπακ ενώ ο άνθρωπος είναι αριστερό χαφ. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο παίχτης θα κάνει μεγάλα πράγματα. Εδώ θα είμαστε να δούμε αν θα διακαιωθώ. Όλιτς Γκόμεζ μπροστά, Αλτνιντοπ, Σβάιστανγκερ και Πράντιτς στα χαφ και όαλ δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ η Μπάγερν στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Μάιντζ και αυτή ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες το πρωτάθλημα που οφείλονται καθαρά στη τύχη και στους διαιτητές μιας και στο πρώτο παιχνίδι δεν μετρήθηκε κανονικό γκολ της Λεβερκούζεν στο 90'. Αναλυτικά για τη Μάιντζ μπορείτε να διαβάσετε στο αφιέρωμα που είχα ετοιμάσει για τη bundesliga, κάνοντας απλά κλικ δεξιά στη στήλη Αφιερώματα.

351 2 1,50
Άλλη μία ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα είναι η Μάντσεστερ. Ναι μεν τη πρεμιέρα κέρδισε τη Μπέρμπιγχαμ αλλά μετά έχασε από την Μπέρνλι. Το θέμα όμως είναι οι απαράδεκτες εμφανίσεις, ομάδα αγνώριστη. Σίγουρα λείπει η φαντασία του Ρονάλντο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ. Ωστόσο κόντρα στην αποδυναμωμένη Γουίγκαν έχει την ευκαιρία να αντιδράσει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και θα φύγει με το τρίποντο από το DW . Και η παράδοση είναι υπέρ της αφού μετρά μόνο νίκες απέναντι στη Γουίγκαν. Εκτός από τους γηπεδούχους είναι μάλλον ο Ν Ζόγκμπια ενώ από τους φιλοξενούμενους Έβανς και Φαν Ντερ Σαρ.

424 2 1,45
Μετά την ήττα- αποκλεισμό από την Ατλέτικο ο παναθηναϊκός πρέπει να ανασυνταχθεί και να στρέψει τη προσοχή του στο πρωτάθλημα. Μουν και Σπυρόπουλος είναι εκτός αποστολής όπως και ο τιμωρημένος Μάτος, μετά τα τραγικά λάθη που έκαναν στο αγώνα με την Ατλέτικο. Ο παναθηναϊκός οφείλει να νικήσει σήμερα για να πάρει εκδίκηση για τις περσινές τριάρες. Λογικά ο παναθηναϊκός περνάει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει αυτή η απόδοση του 1,45.

433 2 1,85
Μπορεί στο πρωτάθλημα η Λυών να μην ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ θύμισε την παλιά καλή Λυών σκορπίζοντας στους 5 ανέμους την Άντερλεχτ. Μπαστός Λισάνδρο Λόπεζ και Γκομις έκαναν όργια και δείχνουν να βρίσκουν τη χημεία μεταξύ τους. Και μετά από αυτή τη νίκη όπως καταλαβαίνετε το ηθικό των παιχτών έχει ανέβει. Από την άλλη η Οσέρ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα μετρώντας ισάριθμες ήττες από Σοσό Λανς, χωρίς να παίζει καλή μπάλα. Για ακόμη ένα παιχνίδι θα έχει αρκετές απουσίες, τέσσερις στον αριθμό μεταξύ αυτών και του πρώτου σκόρερ της πέρσι του Γελέν. Να πούμε επίσης ότι από τη Λυών έμεινε εκτός αποστολής ο Λισάνδρο Λόπεζ για προληπτικούς λόγους και τη θέση του στην 11αδα θα πάρει ο Ντελγκάδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες το διπλό φαντάζει καλή περίπτωση.

Καλή μας τύχη και καλά κέρδη !!!