Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Panathinaikos (4-3-1-2): Γκαλίνοβιτς –Σπυρόπουλος, Σίλβα, Βύντρα, Μουν –Σιμάο, Μάτος, Κατσουράνης – Καραγκούνης –Σαλπιγγίδης, Σισσέ.

Atletico M. (4-4-2): Ασένχο, Χέιτινγκα, Ουιφαλούσι, Χουανίτο,Λόπεθ –Μάξι Ροντρίγκεζ, Ραούλ Γκαρσία, Σιμάο –Φορλάν, Αγκουέρο


Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ αυτές αναμένεται να είναι οι συνθέσεις. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Τεν Κάτε πάει να προσέξει τα νώτα του. Βέβαια αδυνατώ να κατανοήσω τη δήλωση του ότι πάμε για το 0-0 εδώ και έξω θα βάλουμε ένα γκολ όπως το κάναμε και πέρσι και θα προκριθούμε. Μάλλον έχει μπερδευτεί ο παναθηναϊκός το πρώτο παιχνίδι το παίζει εντός έδρας, και αφενός συμφωνούμε όλοι ότι θέλει πολύ προσοχή η άμυνα όταν έχεις απέναντι σου την Ατλέτικο αλλά από την άλλη δεν μπορείς να είσαι παθητικός σε όλον τον αγώνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το Ζιλμπέρτο Σίλβα σαν στόπερ πως θα τα πάει, η εμπειρία του μεγάλη να δούμε αν θα τον βοηθήσει. Έξυπνη η κίνηση με 3 αμυντικά χαφ. Μέσα δηλαδή και ο Σιμάο και ο Μάτος και ο Κατσουράνης. Ο Κατσουράνης από ότι έχω καταλάβει θα βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα. Όπως όλα δείχνουν ο Λέτο θα είναι στο πάγκο αφού τον θυσιάζει προκειμένου να βάλει ένα ακόμα αμυντικό χαφ και να δέσει το κέντρο. Μένει να δούμε τι θα βγει. Κάπως έτσι σκεφτόμουν και εγώ τη σύνθεση αλλά όχι με το Ζιλμπέρο στην άμυνα γιατί αφενός είναι αργός αλλά αφετέρου θα έχουμε πρόβλημα και στο ψηλό παιχνίδι, κάτι που δεν το διαβάζω στα ρεπορτάζ για τον σημερινό αγώνα. Με άλλα λόγια θα προτιμούσα το Μπίασμιρ πίσω στην άμυνα και ας μην φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Ζιλμπέρτο όσον αφορά την εμπειρία. Στοιχηματικώς, καλύτερα να απέχουμε, δεν μπορώ να αποκλείσω εύκολα κάποιο σημείο. Κλίνω πιο πολύ στο Χ. Αλλά όπως έγραφα και στη προηγούμενη ανάρτηση ένα γρήγορο γκολ όποια ομάδα και αν το πετύχει θα φέρει τα πάνω κάτω. Ας δούμε το παιχνίδι και αύριο εδώ θα είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα αυτά.