Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Τελικά θα τους κυνηγήσουν με τα όπλα ...

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά προβλέπω ότι θα έχουμε κηδείες μετά τη νέα ήττα της Σαν μαρτίν αν τελικά κάνουν πράξη αυτό που είπαν οι οργανωμένοι οπαδοί της, προ βδομάδας όπου και έκαναν ντου στο προπονητικό κέντρο με όπλα και ζήτησαν το 3 στα 3 στα τελευταία παιχνίδια. Γενικά η Αργεντινή κουβάδιασε πολύ κόσμο αυτό το Σαβ/κο. Η αρχή έγινε από τη Παρασκευή όπου πολλοί έπαιζαν το χ2 της Χιμνάσια Λα Πλάτα το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Το Σάββατο η συντριπτική πλειοψηφία των δελτίων είχαν μέσα τη Λανούς η οποία έφαγε 4 τεμάχια από την αδιάφορη και πολύ ντεφορμέ Άρσεναλ Σ. Ενώ τη Κυριακή ήταν αρκετοί αυτοί που έπαιξαν τη Σαν Μαρτίν. Κάτι ανάλογο έγινε και στη Βραζιλία όπου πολλά φαβορί έσπασαν (π.χ Σαο Πάολο). Από εκεί και πέρα η Β Ισπανίας πλήρωσε το ίδιο και η Α Νορβηγίας.
Σήμερα το κουπόνι έχει 5 παιχνίδια όλα κι όλα και φαντάζομαι ότι δεν περιμένετε από εμένα να σας πω ότι η Βραζιλία θα κερδίσει την Αίγυπτο. Οπότε λέω να απέχω διακριτικά τουλάχιστον σήμερα και αύριο. Όπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα έχουμε χαλαρώσει από τους στοιχηματικούς ρυθμούς και ανεβαίνουν καθημερινά πολλά funny video, εικόνες κ.λ.π. Είναι κάτι που θα κάνουμε καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι να ξεκινήσουν τα μεγάλα πρωταθλήματα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας η στοιχηματική χρονιά έχει τελειώσει. Όχι ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες αλλά οι επιλογές μας είναι πολύ περιορισμένες. Επίσης ασχολούμαστε με πρωταθλήματα τα οποία δεν παρακολουθούμε. Αν θέλετε να μιλήσω πιο συγκεκριμένα εμένα δεν θα με δείτε να προτείνω Βραζιλία ή αν το κάνω θα υπάρχουν κάποια δεδομένα που θα με οδηγούν σε κάποιο σημείο. Είναι από τα πρωταθλήματα που αποφεύγω. Αντίθετα ένα πρωτάθλημα που έχει ενδιαφέρον είναι το Ιαπωνικό, ήδη τη παρασκευή μπήκαμε με το δεξί με τον άσσο της Ουράβα. Τέλος πάντων θα τα δούμε όλα αυτά στη πορεία ….