Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Υποστολή σημαίας ...

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι έχουμε υποστολή σημαίας στο παναθηναϊκό μιας και η διοίκηση μέσω του Αντωνίου πρότεινε δύο ενδεχόμενα στο Γκούμα το ένα να σταματήσει εδώ και τώρα το ποδόσφαιρο και να αναλάβει κάποιο πόστο στις ακαδημίες παίρνοντας 200,000 ευρώ ή να του δώσουν τα ίδια χρήματα και να μείνει ελεύθερος. Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή. Αυτούς τους παίχτες τους σέβεσαι γιατί έχουν ματώσει τη φανέλα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Παίζοντας για πενταροδεκάρες και αυτός και ο Καραγκούνης. Δηλαδή δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα; Αντίθετα στο μπάσκετ η φανέλα του αρχηγού αποσύρθηκε. Εδώ φαίνεται και η διαφορά στο ήθος των ανθρώπων. Στο κάτω κάτω και από αγωνιστική πλευρά να το δει κανείς, τι έχει να ζηλέψει ο Γκούμας από το Σαριέγκι ; Ποιος είναι ο Τεν Τεν που θα διώξει το Γκούμα ;

Και αυτός ο Αντωνίου ξεπέρασε και τον Ιούλιο Βερν κατάφερε και έκανε το γύρο κόσμου σε 20 μέρες. Πάντα τέτοια. Και όπως διάβασα πολύ εύστοχα κάπου, η διοίκηση μας έταξε λαγούς με πετραχήλια αλλά στο τέλος μας βλέπω να τρώμε καμένο στιφάδο….

Αλλά τι να περιμένεις από μία διοίκηση που ο καθένας κοιτάει τη πάρτι του και μάλιστα θεώρησαν επιτυχημένη τη φετινή χρονιά και κράτησαν τον Χενκ Τεν Τεν. Ειλικρινά βαρέθηκα να γράφω άλλο για αυτόν τον coach, κάθε βδομάδα βγαίναμε και τα γράφαμε σε σημείο να καταντήσουμε (ίσως και να γίναμε) γραφικοί.
Κλείνοντας να πούμε ότι το παραμύθι με το Κρουζ έλαβε τέλος και ο παναθηναϊκός έμεινε για ακόμη μία φορά με το παγωτό στο χέρι. Ήδη πάντως οι φυλλάδες δεν έχασαν χρόνο και μας πλάσαραν άλλους παίχτες.