Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μέρα champions league η σημερινή και σίγουρα τα φώτα θα πέσουν στο Ελ Μαδριγάλ εκεί οπού αναμετρόνται η Βιγιαρεάλ με την Άρσεναλ και στο Ολντ Τράφορντ οπού παίζουν η Μάντσεστερ με την Πόρτο. Από στοιχηματική πλευρά θα με απασχολήσει το μόνο το πρώτο παιχνίδι. Το υπόλοιπο μενού της ημέρας συμπληρώνουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η Ιρλανδία.

102 Χ 3,15 2 2,60
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Οβρέμπο
Καταρχην να σας πω ότι διαφωνώ πλήρως με τις αποδόσεις του οπαπ. Κατά τη προσωπική μου άποψη πρέπει να ήταν οριακό φαβορί η Άρσεναλ και όχι η Βιγιαρεάλ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και πολλές εταιρίες του εξωτερικού δηλαδή είχαν ως οριακό φαβορί τη Βιγιαρεάλ και μετά άλλαξαν τις αποδόσεις και δίνουν οριακά την Άρσεναλ. Γενικά παρατηρείται μια πτώση της απόδοσης του διπλού. Αυτό βέβαια μένει να αποδεδειχθεί και στο γήπεδο. Τη Βιγιαρεάλ την είδαμε όλοι με το παναθηναϊκό, στην έδρα της πάει το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό προσπαθώντας να βάλει την αντίπαλη ομάδα μέσα στα καρέ της. Όμως αυτή τη φόρα δεν θα βρει απέναντι της την ομάδα του παναθηναϊκού αλλά την Άρσεναλ και τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ . Κάτι που είναι τελείως διαφορετικό. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι η ομάδα φόβητρο, κακά τα ψέματα. Από την άλλη και στην Άρσεναλ λείπει ο παίχτης προσωπικότητα που σε τέτοια παιχνίδια θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Η μόνη προσωπικότητα που έχει η Άρσεναλ είναι ο Βενγκέρ όπου με μηδαμινό μπάτζετ δηλώνει παρών στους προημιτελικούς. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από την ήττα με 3-0 το Σάββατο από την Αλμερία σε ένα παιχνίδι όπου παρατάχτηκε με πολλές απουσίες. Τραυματίστηκε και ο Καθόρλα όπου και θα χάσει και το υπόλοιπο της σεζον, επιστέφουν όμως οι Κάνι και Σένα πολύ σημαντική απουσία. Από την άλλη η Άρσεναλ προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σ. Μία Άρσεναλ η οποία έχει ανέβει αγωνιστικά έχουν επιστρέψει αρκετοί παίχτες από τραυματισμούς όπως Γουόλκοτ, Αντεμπαγιόρ αλλά και ο Νασρί που ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε, από την άλλη δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία οι Φαν Πέρσι, Ντιαμπί, Εντουάρντο και Ροτζίνσκι . Αν δεν επηρεαστεί η Άρσεναλ από το ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλει η Βιγιαρεάλ και από την έδρα πιστεύω ότι δεν θα χάσει. Άρα επιλέγουμε Χ-2.

103
Όπως είπα και στον πρόλογο το παιχνίδι αυτό δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την απόδοση του άσσου, αυτό το 1,35 δεν υπάρχει σε τέτοιο επίπεδο. Επειδή δεν έχω πρόθεση να αδικήσω τον οπαπ και έξω πάνω κάτω κάπου εκεί παίζεται, αρκετές εταιρίες το έχουν στο 1,40 τον άσσο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σαν Στέλιος πιστεύω ότι η Μάντσεστερ θα κερδίσει αλλά επειδή το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ το αφήνω στη κρίση του καθενός να κρίνει κατά πόσο αυτό το 1,35 αντιπροσωπεύει την δυσκολία του αγώνα.


118 2 1,85
Αν και σήμερα οι πιο πολλοί παίχτες θα πέσουν πάνω στα εμπορικά παιχνίδια εμείς θα προτιμήσουμε την Ιρλανδία. Στην αρχή του πρωταθλήματος είχα γράψει ένα αφιέρωμα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα όπου ανέφερα με δύο λόγια τι συμβαίνει σε κάθε ομάδα και σε πια θέση την βλέπω να καταλήγει. (Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ:
http://betwithstelios.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91 ). Σε αυτήν που έχω πέσει έξω είναι στη Γκάλγουει. Η οποία πάει, παραδόξως του αναμενομένου, αρκετά καλά, βρίσκεται στη τρίτη θέση όντας αήττητη. Μία ομάδα που αποδυναμώθηκε ενώ παράλληλα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ξεφουσκώσει, να δούμε αν θα δικαιωθούμε στο τέλος η όχι. Απέναντι της σήμερα είναι ίσως το καυτό φαβορί του τίτλου η Μποέμιαν. Η οποία βρίσκετε στη δεύτερη θέση με 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πάντως αν θέλουμε να λέμε αλήθειες δεν έχει παίξει τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς στην αρχή του πρωταθλήματος καθώς δεν αποδυναμώθηκε καθόλου και είναι μια ομάδα η οποία πέρσι είχε 27 νίκες σε 33 παιχνίδια. Σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σπάσει το αήττητο της Γκάλγουει η οποία θα έχει και 2-3 απουσίες.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε !!!!