Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι του παναθηναϊκού το μόνο που έχω να πω ότι ο υπεύθυνος είναι ο εξής ένας, η μικρή ολλανδέζα που άφησε αβοήθητη την ομάδα. Όλοι στην εξέδρα λέγαμε ποτέ θα κάνει αλλαγή ,φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά ήθελε φρεσκάρισμα η ομάδα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει σίγουρα η νίκη με 4-0 της Λίβερπουλ με τον Τόρες από όσα είδα στα matrix του ΟΑΚΑ και υστέρα στα στιγμιότυπα της ΝΕΤ είχε πολλά κέφια αν και δεν είχε προπονηθεί καθόλου όλη τη εβδομάδα παρά μόνο τη δεύτερα και αυτή σε χαλαρούς ρυθμούς. Κατά τα αλλά νομίζω κύλησαν φυσιολογικά τα αποτελέσματα.
*Οι πιθανές συνθέσεις υπάρχουν σε παρακάτω ανάρτηση.
*Εντός των παρενθέσεων είναι το σκορ του πρώτου αγώνα

157 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΙΝΤΕΡ (0-0)
Όπως έγραψα και τη δεύτερα θεωρώ απαράδεκτη την απόδοση του 1,65-1,70 που έχουν δώσει οι μπουκ στον άσσο και από την άλλη δίνουν 5,00 την Ιντερ, λες και είναι άντε μην πω. Σαν Στέλιος πιστεύω ότι θα περάσει η Μάντσεστερ αλλά δεν θα την έπαιζα στον άσσο στην απόδοση του 1,65. Επειδή το στοίχημα είναι και απόδοση θα πω στο χ-2. Παίρνω το 5,00 και ας μην έρθει ποτέ. Ε, δεν θα πάμε να βάλουμε και καμιά πολυκατοικία στο διπλό.
Δεν θεωρώ ότι η διάφορα των ομάδων είναι τόσο μεγάλη, είναι ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, θα είναι πολύ ωραίο να το παρακολουθήσεις, και οι αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες δηλαδή κατά τη γνώμη μου ο άσσος ας ήταν στο 1,90. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό για το παιχνίδι. Στις εταιρίες του εξωτερικού παίζεται πολύ ο άσσος.

158 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΥΩΝ (1-1)
Και εδώ θα γκρινιάξω για την απόδοση που έχουν βγάλει οι μπουκ στον άσσο, κυμαίνεται γύρω στο 1,40 το πολύ. Το πρώτο παιχνίδι το είδα και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα από την απόδοση της Μπαρτσελόνα. Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι εδώ αν και βλέπω τον άσσο θα τον αποφύγω χωρίς όμως να πάω στη κόντρα. Τον αποφεύγω καθαρά λόγο απόδοσης. Δεν είναι για 1,35 ο άσσος, δηλαδή αν παίξει με τη Σανταντέρ ποσό θα δώσει ο οπαπ τον άσσο 1,02. Υπό αυτή την έννοια αποφεύγω τον άσσο αν και πιστεύω ότι μέσα στο Nou Camp η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει. Καλή επιλογή ίσως να είναι και το οβερ.

159 ΠΟΡΤΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ (2-2)
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Από τη μια η Ατλέτικο αν και έχει πολλοί κάλους παίχτες στο ρόστερ της διακατέχεται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Από την άλλη η Πόρτο φέτος παρουσιάζεται αρκετά καλή φέτος και μάλλον οδεύει για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Πηρέ μέσα στην Ισπανία αυτό που ήθελε αν και δεν είδα το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί παρακολουθούσα την Ιντερ έμαθα ότι η Πόρτο ήταν πολύ καλή και θα μπορούσε να έπαιρνε και τη νίκη αν είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη. Στο δια ταύτα, πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες που το βρίσκουμε σε μια απόδοση γύρω στο 1,70.

160 ΡΟΜΑ ΑΡΣΕΝΑΛ (0-1)
Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι όλα πιθανά, ας το αφήσουμε καλύτερα στην ησυχία του.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!

ΥΓ:Κλείνοντας τις σημερινές προτάσεις οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς αφού χτες είχαμε περί τους χίλιους μοναδιαίους επισκέπτες. Σίγουρα με τιμά το γεγονός αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει με ευθύνη. Από εδώ θα τα πούμε πάλι αύριο το μεσημέρι με την ανάλυση των παιχνιδιών του uefa.