Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλημέρα, πλέον έχουμε και τις οχτώ ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του champions league και θα βρεθούν στη κλήρωση της επόμενης παρασκευής 20 Μαρτίου.
Χτες πάντως δεν μας πέρασε η έκπληξη της Ιντερ που αν είχε λίγο περισσότερη τύχη θα μπορούσε να είχε φέρει
καλύτερο αποτέλεσμα. Μας πέρασε όμως το οβερ της Μπαρτσελόνα. Σήμερα εχουμε τους πρώτους αγωνες για το κύπελλο uefa , και εχω κρατήσει την ακόλουθη δυάδα.

173 1 1,55
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, η Βέρντερ να κάνει τη δεύτερη νίκη της μέσα στο 2009 έπειτα από τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.
Προέρχεται από την επική πρόκριση , έτσι όπως εξελίχθηκε κόντρα στη Μίλαν όπου αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο α ημίχρονο κατάφερε και ισοφάρισε 2-2 και πήρε την πρόκριση. Την Σεντ Ετιεν την είδαμε όλοι μας με τον Ολυμπίακό και οπως είχαμε πει και τότε το uefa το έχει σε δεύτερη μοίρα καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα και την αποφυγή το υποβιβασμού. Εκτιμώ οτι δύσκολα θα πάρει καλό αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία. Απουσίες σημαντικές για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν ενώ για τους φιλοξενούμενους υπαρχουν κάποιες απουσίες.

174 1 1,50
Το μονο που απεμεινε στη Σίτι πλεον ειναι το ουεφα και οπως δήλωσε ο Χιουζ είναι και το μόνο που την ενδιαφέρει.
Σήμερα θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα ασφαλείας έτσι ώστε να πάει με αλλο αέρα στη Δανία. Απο την αλλη η Αάλμποργκ που εχει νεο προπονητή, το πρωτάθλημα της Δανίας ξεκίνησε προ δυο εβδομάδων. Στους ομίλους του chαmpions league πήγε αρκετά καλά σε σχέση με τις ομάδες που είχε να αντιμετωπίσει. Κατεβαίνει πάνοπλη στην Αγγλία απο την άλλη ο Χιουζ δεν υπολογίζει τους Μπέλαμι, Ρίτσαρντς και Ντε Γιονγκ.
Λογικά αν παίξει λίγο σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα.

Από τα υπόλοιπα :
175 Μαρσέιγ Άγιαξ: Οι Γάλλοι εχουν στο μυαλο τους το παιχνίδι του σαββάτου με τη Παρί.
170 Ντιναμό Κ. Μέταλιστ: Ουκρανικός εμφίλιος με την Ντινμό πάντως να έχει το πρώτο λόγο.
172 Παρί Μπράγκα: Και εδώ η Παρί την ενδιαφέρει περισσότερο ο αγωνας του σαββάτου με τη Μαρσέιγ αφού κρίνονται πολλά για τη μάχη του πρωταθλήματος.
169 Αμβούργο Γαλατασαραί: Οι τούρκοι έχουν ανέβει αγωνιστικά μετά την αλλαγή του προπονητή οπου ανέλαβε ο Κορκμαζ ο οποίος λατρέυεται από τον κόσμο. Το αν θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Αμβούργο δεν το ξέρω.