Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ


Με αρκετό ενδιαφέρον αναμένουμε, φαντάζομαι οι περισσότεροι , τις σημερινές πρώτες ρεβάνς των αγώνων του CHL. Αφού όλα τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά αμφίρροπα με εξαίρεση βέβαια τον αγώνα της Μπάγερν όπου ήδη ξέρουμε ποια ομάδα βρίσκεται στη φάση των 8. Στην Ελλάδα οι προβολείς έχουν πέσει στο ΟΑΚΑ εκεί όπου ο παναθηναϊκός παίζει όλη τη χρονιά. Πάμε όμως να δούμε ένα προς ένα τα σημερινά παιχνίδια:
*Οι πιθανές συνθέσεις υπάρχουν σε παρακάτω ανάρτηση .
*Μέσα στη παρένθεση είναι το σκορ του πρώτου αγώνα.

103 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΣΕΛΣΙ (0-1)
Εξαιρετικά δύσκολο στη πρόβλεψη ο συγκεκριμένος αγώνας, με όλα τα σημεία να είναι μέσα και δεν μπορώ να αποκλείσω εύκολα κάποιο. Οπότε καλό είναι να το αποφύγουμε.

104 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ (1-0)
Εδώ υπάρχει ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ αφού είναι σίγουρα εκτός ο Μπεναγιούν ενώ και ο Τόρες παρ ότι θα βρεθεί στη βασική 11αδα, λόγο της κρισιμότητας του αγώνα, τις τελευταίες μέρες δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Άρα τίθεται ένα θέμα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αρμπελόα. Από την άλλη η Ρεάλ δεν έχει απουσίες και πάει στο Λίβερπουλ για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Λόγο της απόδοσης πάω στο Χ(3,00) 2(3,15). Στις εταιρίες του εξωτερικού πέφτει η απόδοση του χ αλλά και σε κάποιες (λίγες) του διπλού.

105 ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. (5-0)
Αδιάφορο παιχνίδι, πέρασε η Μπάγερν οπότε πάμε παρακάτω.

106 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (1-1)
Κατά τη γνώμη μου το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι το αντίστοιχο παιχνίδι στο Μαδριγάλ, όπου πήραμε το ρίσκο και τον προτίναμε στο Χ2. Αίνιγμα η 11αδα που θα παρατάξει ο Τεν Κάτε, μάλλον θα κατεβάσει 4-5-1 με τρία αμυντικά χαφ και τον Μάντζιο προωθημένο ενώ θέση στην αρχική 11δα διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος είναι φανερό ότι βρίσκεται σε φόρμα. Ένας παίχτης που πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ λέγαμε πολλά, όχι άδικα με βάση τις τότε εμφανίσεις του , αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια είναι ο καλύτερος παίχτης του παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα το σημερινό παιχνίδι θα έλεγα ότι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Σε ξένες εταιρίες μέχρι αυτή τη στιγμή μου γράφεται αυτό το κείμενο τα πονταρίσματα είναι μοιρασμένα και στα τρία σημεία. Πιστεύω ότι ο παναθηναϊκός σήμερα δεν χάνει.

Από την Αγγλία έχω ξεχωρίσει μόνο το διπλό της Χίστον αγώνα με την Μπάροου με απόδοση 1,85.

Αν προκύψει κατι νεότερο θα επανέλθω.