Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

κ. Χατζηεμμανουηλ δώστε κανένα πριμ στο Ζαγοράκη από τα τεραστία κέρδη που αποκόμισε από αυτόν τον αγώνα ο οργανισμός

Καλημερα, Όπως λεμέ τις επιτυχίες μας οφείλουμε και να λεμέ και τις αποτυχίες αφού χτες είχαμε 1 στα 4. Ενώ ξεκινήσαμε καλά τη παρασκευή με 3 στα 3 η συνεχεία ήταν τελείως δυσανάλογη αφού τόσο το Σάββατο όσο και τη Κυριακή δεν μας κύλησε καθόλου καλά. Χτες ο Γ. Γεωργίου νομίζω ότι είπε την ατάκα της ημέρας, αναφερόμενος στον αγώνα ΠΑΟΚ- ΟΣΦΠ είπε <<κ. Χατζηεμμανουηλ δώστε κανένα δωράκι στο Ζαγοράκη για το σημερινό παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο, από τα τεραστία κέρδη που αποκόμισε ο οργανισμός>> . Αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι όλοι έπεσαν με τα μούτρα στον άσσο (μεταξύ αυτών και ο γραφών) , παρασυρόμενοι ίσως και από την ατμόσφαιρα, τις απουσίες με αποτέλεσμα όλοι να πάνε στο κουβά. Μάλιστα ο οπαπ ξεκίνησε έχοντας μια ανταγωνιστικότατη τιμή στον άσσο (2,15) προς στις ξένες εταιρίες, υστέρα από το χοντρό παίξιμο στον άσσο κατεβάζει την απόδοση στο 1,85 που πάλι ήταν μια πολύ καλή απόδοση.

Τώρα στο κουπόνι που μας έρχεται δεσπόζουν αναμφίβολα οι αγώνες ρεβάνς του CHL και το uefa. Αμφίρροπα παιχνίδια και δύσκολα στην εκτίμηση. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι οι αποδόσεις στο διπλό της Ιντερ. Κατά μ.ο κυκλοφορόν άνω του 5,00 !!! και ο άσσος μόλις στο 1,65 με 1,70. Σαν Στέλιος εκτιμώ ότι θα περάσει η Μάντσεστερ αλλά θα παίξω είτε 2 είτε χ2 και ας χάσω . Για τον πολύ απλό λόγο ότι την Ιντερ δεν θα την ξανά βρω ποτέ στο 5,00 και τέλος πάντων προτιμώ να χάσω το 5,00 παρά να τους κάνει καμιά κηδεία ο Ιμπραίμοβιτς και να χάσω το 1,65.
Όσο για το παιχνίδι του παναθηναϊκού, θα περιμένουμε πρώτα να δούμε τις πιθανές 11αδες και μετά θα αποφασίσουμε. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο δύσκολο το αυριανό παιχνίδι από αυτό στο Μαδριγάλ.
Όλα αυτά βεβαία θα τα αναλύσουμε πλήρως αύριο και μεθαύριο.