Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή τριάδα αφού είχαμε 1 στα 3. Τόσο η Μίλτων όσο και η Πιτερχερντ ήρθαν αμφότερες 1-1. Σήμερα το πρόγραμμα κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολο και έτσι και σήμερα θα περιοριστούμε στη παρακάτω τετράδα.

294 2 2.30 X 3.00
Η Χάβρη είναι υποβιβασμένη (8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια) ενώ από την άλλη η Σοσό μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μια Σοσό που προέρχεται από 2 σερί νίκες, δείχνει να έχει ανέβει αγωνιστικά και σε αυτό το γεγονός σίγουρα έχει βοηθήσει το επιθετικό της δίδυμο (Έρντινγκ – Σβέρκος) . Στα καθαρά αγωνιστικά και οι δυο ομάδες έχουν από δυο απουσίες, αμφοτερες όχι και ιδιαίτερα σημαντικές.

273 2 1.60 (πετσοκομμένη η απόδοση)
Η Αλκμάαρ είναι ομάδα τρένο έχει ξεχάσει κυριολεκτικά τι θα πει ήττα και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Κατά συνέπεια είναι λογικό ότι πάει να πάρει περίπατο το πρωτάθλημα. Σήμερα καλείται να επανέλθει στις νίκες και να χρυσώσει έτσι το χάπι ,αφού μεσοβδόμαδα έχασε για το κύπελλο από τη Μπρέντα με 3-2. Από την άλλη Ναιμέγκεν προσπαθεί να μπει στα μπαράζ για το Ουεφα δεν παρουσιάζεται καλή στα τελευταία παιχνίδια ίσως και το γεγονός ότι είχε και το uefa να την επηρέασε. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι κομπλέ ενώ από τους φιλοξενούμενους λείπουν 3 παίχτες μεταξύ αυτών και ο τερματοφύλακας Ρομέρο ο οποίος έσπασε το χέρι του χτυπώντας το στο τοίχο από τα νεύρα του υστέρα από τον αποκλεισμό της ομάδας στο κύπελλο. Ο μονός ανασταλτικός παράγοντας για το διπλό είναι η μεγάλη διάφορα που έχει από τη δεύτερη θέση η Αλκμααρ. Δεν μου αρέσει καθόλου η απόδοση είναι πετσοκομμένη, ήθελα το διπλό να ήταν τουλάχιστον στο 1,75 - 1,80 όσο είναι κατά μ.ο και στις εταιρίες του εξωτερικού αν και το βρήκα ακόμη πιο πάνω (στο 1,90).

310 1 1.85
Για τους εξής δυο πολύ απλούς λογούς :
Το γήπεδο θα θυμίζει κάτι από ζούγκλα με ότι συνεπάγεται αυτό … και δεύτερον ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες (Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντομί, Άντζας και Λέτο). Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού και πολύ (έπεσε και στον οπαπ). Ο άσσος έχει φορτωθεί αρκετά και στο ανταλλακτήριο. Μόνο εύκολο παιχνίδι πάντως δεν θα είναι.

268 2 1,55
Μετά τη χθεσινή νίκη της Κοπεγχάγη για την Οντένσε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αν θέλει βεβαίως να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Οντένσε παρουσιάζεται δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντα 5 νίκες στις 8 εξόδους της. Από την άλλη και η χόρσνες καίγεται για τη νίκη αφού βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας. Στην έδρας της δεν τα πάει καλά μετρώντας μόλις 1 νίκη σε 10 παιχνίδια. Σήμερα θα έχει και 3 βασικές απουσίες μεταξύ αυτών και του 1ου σκόρερ της Μασένα. Και η Οντένσε βεβαία θα έχει 2 απουσίες. Η απόδοση του διπλού πέφτεις πολλές εταιρίες, δίκαιη η απόδοση του 1,55.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!