Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καλημερα, σήμερα ξεκινά το πρωτάθλημα Ιρλανδίας εν μέσω οικονομικής κρίσης στη χωρά και σίγουρα αυτό επηρεάζει και τις ομάδες. Για σήμερα επέλεξα να ασχοληθούμε με την ακόλουθη δυάδα 

109 2 1.45
Δεν έχει πλέον περιθώρια για γκέλες η Σταντάρ κόντρα σε ομάδες σαν τη τελευταία Μονς .
Η οποία έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από . . . πέρσι συγκεκριμένα από της 15/12, εντός έδρας πάντως φέρνει αρκετές ισοπαλίες πιο συγκεκριμένα έχει 6 ισοπαλίες σε 12 αγώνες. Λογικά η Σταντάρ Λ. εύκολα δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι. Αγωνιτσιακ 2 οι απουσιες για τη Μονς και 2 για τη Σταντάρ.

114 2 2,05
Το συγκεκριμένο διπλό αποτελεί θα έλεγα μια mini στοιχηματικη ευκαιρία. Ο οπαπ έχει το διπλό στο 2,05 τη στιγμή που άλλες εταιρίες το έχουν στο 1,75 -1,80 (πχ η Interwetten).
Η Μποέμιαν είναι η περσινή πρωταθλήτρια, μάλιστα πέρσι τερμάτισε αήττητη εκτός έδρας έχοντας 15 νίκες και 2 ισοπαλίες . Επίσης είχε την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει πτώση της απόδοσης του διπλού. Στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο κινήθηκε προσέχτηκα δεν είχε σημαντικές απώλειες και στόχος της είναι φυσικά το πρωτάθλημα. Από την άλλη η νεοφώτιστη Νταλντακ η οποία ανέβηκε χάρη στο γκολ που δέχτηκε η Σέλμπρουν στο 93΄ λεπτό και πηρέ έτσι αυτή τη πρώτη θέση. Στη μεταγραφική περίοδο έδιωξε ένα σωρό παίχτες και πηρέ άλλους τόσους, τώρα αν με ρωτάτε τι ποιότητας παίχτες πηρέ, ειλικρινά δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να δέσουν έλουα αυτοί οι παίχτες μεταξύ τους. Ρισκάρω στο διπλό και λόγο απόδοσης αν και πιστεύω ότι θα ρίξει την απόδοση του οπαπ. Ο μόνος παράγοντας που με φοβίζει είναι ο ενθουσιασμός ων γηπεδούχων

116 1 1,45
Όποιος θέλει να κλείσει τριάδα είναι κάλος ο άσσος της Ντέρι κόντρα στη Ντρόχεντα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα, και τα λεμέ πάλι αύριο με, όπως πάντα πολλές, αναρτήσεις με χρήσιμα στοιχειά για τους αγώνες του Σαβ/κου.