Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ .... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Καλημερα, δεν μας πέρασε χτες η τριάδα αφού ναι μεν πέρασαν οι Μάντσεστερ και η Χέρενφεν(τα λέγαμε από το πρωί ότι θα πέσει η απόδοσή της) αλλά μας την έκανε η Φούλαμ η όποια έχασε 0-1 από τη Χαλ. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μόλις 6 παιχνίδια, δυο για το κύπελλο Ολλανδίας, ένα για το πρωτάθλημα Αργεντινής και 3 για το Copa Libertadores, με τα όποια δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ.

Όσον αφορά τον αποκλεισμό του παναθηναϊκού νομίζω την ευθύνη φέρει ο Τεν Κατε και οι επιλογές του που όταν βρίσκει μικρή ομάδα απέναντι χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Αν είχε διαχειριστεί καλύτερα το ροστερ τότε ίσως να μην είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι γεγονός ότι έχει κάνει κάποια πολύ καλά κοουτσαρίσματα τα όποια του τα έχουμε αναγνωρίσει αλλά έχει κάνει και εγκλήματα τα όποια δεν σβήνονται. Φταίει και η διοίκηση η όποια έχει αφήσει την ομάδα απροστάτευτη απέναντι στη διαιτησία, όπου για να πάρει πέναλτι ο παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τάμα και έτσι δεν θα υπήρχε αυτή η πλασματική διάφορα στο πρωτάθλημα.

Αν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε κάποιοι εκεί στη Παιανία το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να προκριθούν στην επομένη φάση του champions league και να δώσουν λίγο χαρά στο κόσμο που από τη μια τον κάνουν υπερήφανο με το διπλό στο Μιλάνο και από την άλλη χάνουν από τον Εργοτέλη. Γιατί αλλιώς όντως θα είναι για αυτό που έχει σήμερα ως πρωτοσέλιδο της η ΠΡΑΣΙΝΗ. Επιτυχία για τον παναθηναϊκό δεν είναι ότι πέρασε στην επομένη φάση αλίμονο, για τον παναθηναϊκό μιλάμε δεν μιλάμε για άλλη ομάδα . Επιτυχία είναι να περάσεις τη Βιγιαρεαλ και μετά να παίξεις για την ιστορία σου. Να βγούμε και να πούμε ότι κάτι κάναμε αυτή τη χρόνια. Κάπως έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα.