Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΕΝ ΤΕΝ (ΚΑΤΕ) !!!!

Για πολλοστή φόρα φέτος γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ο Τεν Τεν από το πάγκο να κάνει ότι μπορεί προκειμένου η ομάδα να μην κερδίσει. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αυτό που γράφω αλλά με τις αλλαγές που κάνει αλλά και τον τρόπο με τον όποιο <<κοουτσάρει>> αυτό δείχνει. Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την έμμονη του σε κάποιους παίχτες αφήνοντας τους εκτός π.χ Ιβανσιτς και βάζοντας μέσα παίχτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος , ο οποίος χτες ούτε μια πάσα σωστή δεν έβγαλα, αντίθετα έκανε συνεχώς λάθη Δεν ήταν βέβαια ο μόνος που έκανε λάθη ήταν και άλλοι π.χ Μουν τον οποίο ο Ταντιτς τον είχε κανει ...
Όλους αυτούς όμως ο προπονητής τους βάζει άρα αυτός φέρει και την ευθύνη.
Εμείς από εδώ ποτέ δεν προσκυνήσαμε αυτό το προπονητή, όσοι μπαίνετε εδώ θυμάστε τι έχω πει για αυτόν για να μην με λέτε μετά χριστό προφήτη , όπου το μόνο που μπορώ να του αναγνωρίσω είναι ότι έχει κάνει 3 καλά <<κοουτσαρίσματα>> όλη τη σεζόν (καταλαβαίνεται ποια εννοώ) από εκεί και πέρα το χάος.
Ειλικρινά δεν ξέρω που θα πάει άλλο αυτή η κατάσταση με μια διοίκηση ανύπαρκτη που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κατεβάζει τα πανό με τα κύπελλα της ομάδας μπάσκετ.
Αυτά σαν ένα σχόλιο για τον σημερινό αγώνα του παναθηναϊκού.