Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Χτες ήταν πιο πολλά τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν παρά αυτά που έγιναν λόγω της κακαοκαιρας που πλήττει τη Βρετανία. Μάλιστα για να καταλάβετε σε τι κατάσταση είναι η Βρετανία περισσότεροι από 5,500,000 Βρετανοί δεν πήγαν στις δουλείες τους ενώ περισσότερα από 4,500 παιδιά δεν πήγαν σχολείο. Επίσης έχουν σταματήσει και οι συγκοινωνίες κατ το οποίο καυτηριάζεται από τον βρετανικό τύπο. Ως εκ τούτου καλά κάναμε και αποφύγαμε την Αγγλία. Για σήμερα έχω επιλέξει τα ακόλουθα παιχνίδια.

153 under 1.40
Ο Παοκ χωρίς Μουσλίμοβιτς ο Ολυμπιακός με αλλαγές στη σύνθεση του όποτε νομίζω ότι το under είναι μια καλή επιλογή σε μια πάντως χαμηλή απόδοση.

145 2 1,40
Δεν βλέπω έκπληξη παρά τα <<μαγικά>> που θα κάνει στην 11αδα ο Τεν Κάτε , ο Πανσεραικός έχει μόλις μια νίκη σε 10 παιχνίδια στην έδρα του. Και εδώ πάντως το ήθελα λίγο πιο πάνω περίπου στο 1,45 όσο παίζεται κατά μ.ο και στο εξωτερικό.

146 1 1,50
*Το παιχνίδι είναι για το πρωτάθλημα.
Η Μπρέντα για ακόμη μια φορά θα έχει πολλές απουσίες (6 στον αριθμό) με πρώτη και καλύτερη αυτή του πρώτου σκόρερ και μεγάλου παίχτη Αμόα (15/12). Έχω τονίσει πολλές φορές ότι η Τβέντε μου αρέσει ως ομάδα ειδικά η τριπλέτα που έχει στην επίθεση . Στην έδρα της είναι δυνατή με 6-3-1 ενώ από την άλλη η Μπρέντα εμφανίζεται κάπως καλή εκτός έδρας με 4-2-3. Εκτιμώ ότι η άμυνα της Μπρέντα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την επίθεση της Τβεντε και από τη στιγμή που λείπει και ο Αμόα τα πράγμα γίνονται πιο εύκολα. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε όλες τις εταιρίες και κάτω του 1,50 του οπαπ, ενώ παίζεται και αρκετά.

716 2 1.75
H Μάλαγα είναι εξαιρετέα δυνατή στην έδρα της έχει να χάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2006 (από τον Ολυμπιακό) ωστόσο σήμερα θα την κοντράρω και ελπίζω ο παναθηναϊκός να μας δικαιώσει. Εκτιμώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και ίσως να κριθεί και στο πόντο όποτε το +3,5 του παναθηναϊκού είναι υπέρ μας. Να πω όμως ότι στο εξωτερικό πολλές εταιρίες ρίχνουν την απόδοση του άσσου . Το παιχνίδι καλύπτεται τηλεοπτικά από το ΣΚΑΙ.

Αυτά από εμένα και τα λέμε πάλι αύριο.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!