Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ update

Καλημερα μέτρια τα πήγαμε χτες στις προτάσεις μας στο champions league , μας πέρασε το χ της Ατλέτικο, και το χ της Μάντσεστερ ενώ χάσαμε το διπλό της Μπαρτσελονα (εκπληκτικό το γκολ με φάουλ του Ζουνίνιο αξίζει το κόπο να το δείτε) και το χ2 της Ρόμα. Όπως έγραφα και τη Δευτέρα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προγνωστικά και φάνηκε και χτες αυτό το γεγονός. Πάμε όμως να δούμε και το δεύτερο πιάτο του CHL.

132 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Καταρχήν θεωρώ δυσανάλογες τις αποδόσεις , δεν μπορείς να δίνεις μονο 1,55 τη Βιγιαρεαλ. Στις εταιρίες του εξωτερικού πέφτει παντού η απόδοση του X και του διπλού. Ο παναθηναϊκός φέτος μας έχει δείξει ότι όταν αμύνεται και δεν είναι αναγκασμένος να κάνει αυτός παιχνίδι τα πάει καλά και αυτό το απέδειξε τόσο στο Μιλάνο όσο και στη Βρέμη. Σήμερα ο Τεν Κάτε θα στήσει την ομάδα με 3 (στοπάρω, καλό αυτό) για να δέσει την άμυνα και να προσπαθήσει να μην δεχτεί κάποιο γκολ με τον Τεν Κάτε πάντως αν δηλώνει ότι θα ψάξει η ομάδα του το γκολ. Από την άλλη η Βιγιαρεαλ φέτος δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει και πολύ με το ποδόσφαιρο που παίζει όπως παλαιοτέρα, αυτό βεβαία δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα έξαλλου βρίσκεται στη 4η θέση στο πρωτάθλημα της. Δεν είναι όμως και η ομάδα φόβητρο, αλλά διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα. Πιστεύω (έτσι τουλάχιστον θέλω) ότι ο παναθηναϊκός είναι σε θέση σήμερα να μη χάσει, σίγουρα αυτό που λέω έχει πολύ μεγάλο ρίσκο αλλά επειδή παίζουμε στοίχημα δεν είναι να παίξεις τον άσσο του 1,55. Το Σάββατο έπαιζε Βιγιαρεαλ – Σπόρτινγκ Χιχόν και τον άσσο τον είχαν δώσει 1,45. Δε μπορείς να βάζεις τη Σπόρτινγκ Χιχόν και τον Παναθηναϊκό στο ίδιο τσουβάλι. Άρα η δεν παίζεις κάτι η πας στη κόντρα. Αν τον άσσο τον είχα πιο πάνω ίσως να σκαφτόμουν αλλιώς, τώρα όμως θα ρισκάρω με το χ-2.

133 ΡΕΑΛ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, η Ρεαλ φαίνεται να έχει το πρώτο λόγο αλλά δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Στις εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει πτώση του άσσου.
Δίχως απουσίες και οι δυο ομάδες, παίζει κανονικά ο Τζέραρντ.

134 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΠΑΓΕΡΝ
Εδώ υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Μπάγερν. Η όποια βεβαία προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ 1-2 από Κολόνια και Χέρτα. Αντίθετα η ομάδα της Λισαβόνας προέρχεται από νίκη με 4-2 στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μπενφικα σίγουρα θα έχουν ανεβασμένη τη ψυχολογία. Η Μπάγερν έχει αμφίβολο τον Τόνι ενώ η Σπόρτινγκ θα παραταχτεί πλήρης. Όσες φορές έχει τύχη να δω τη Σπόρτινγκ μπορώ να πω ότι μου άφησε θετικές εντυπώσεις, αλλά βασίζεται εν πολλοίς στα κέφια του Μουτίνιο και επιθετικά ποντάρει πολλά στο Λίεντσον. Σήμερα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι περιμένω αν δω μια Μπάγερν σοβαρή στο γήπεδο και πιστεύω ότι είναι σε θέση τουλάχιστον να μη χάσει, χ-2 λοιπόν. Το παιχνίδι για όσους έχουν δορυφορική κεραία το δείχνει το
SAT 1.GERMANY.

135 ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Εδώ για να είμαι ειλικρινής είμαι λίγο μπερδεμένος, θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Αν το παιχνίδι ήταν προ 2 εβδομάδων όπου ο Χίτινγκ δεν ήταν προπονητής της Τσέλσι τότε θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο χ-2. Και ο λόγος είναι ότι η Τσέλσι δεν που ενέπνεε καμιά εμπιστοσύνη. Μάλιστα είχα δει το παιχνίδι στο γερμανικό DSF, για το κύπελλο που είχε δώσει πριν 10 μέρες κόντρα στη Γουότφορντ και ήταν απογοητευτική. Παρά λίγο μάλιστα να αποκλειστεί. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, την ομάδα την έχει αναλάβει ο Χίτνγκ που ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει αυτή τη χρονική στιγμή και προσπαθεί να τη νοικοκυρέψει. Από ότι έμαθα κόντρα στη Βίλα το Σάββατο έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Σήμερα θα της λείπει ο Εσιεν, ο Τζο Κόουλ και Καρβάλιο από την άλλη η μεγάλη Κυρία έχει 3 απουσίες μακροχρόνιες. Εν κατακλείδι μάλλον θα πάω πάσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η απόδοση του 1,75 είναι επιεικώς γελοία ανεξαρτήτως του αν έρθει. Η Γιουβέντους δεν είναι Μπλάκμπερν έχει φέρει διπλά σε δυνατότερες έδρες.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!!