Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ



100 ΑΡΣΕΝΑΛ ΡΟΜΑ
Η Άρσεναλ το τελευταίο καιρό δεν είναι σε καλή κατάσταση εν αντίθεση με τη Ρόμα που βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση χωρίς βεβαία και αυτή να εντυπωσιάζει. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι μετρούν 5 βασικές απουσίες ενώ και ο Αρσάβιν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, από την άλλη για τους φιλοξενούμενους λείπουν οι Κασέτι, Πανούτσι, Πέρεζ (δεν είναι πολύ σημαντικές απουσίες) . Στις εταίρες του εξωτερικού υπάρχει πτώση του χ και το διπλού. Ρισκάρω και πάω με το χ-2.

101 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟ
Δε βγάζω άκρη, πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στις εταιρίες του εξωτερικού πάντως είναι σε πτώση το χ-2. Αν επέλεγα ένα σημείο αυτό θα ήταν το χ.

102 ΙΝΤΕΡ ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ
Η Μάντσεστερ θα έλεγα από την αρχή της χρονιάς έχει μια σταθερή πορεία. Εν αντίθεση με την Ιντερ όπου δεν έχει μια σταθερότητα στην απόδοση της. Ναι μεν νικά αλλά σε πολλά παιχνίδια δεν άξιζε τη νίκη. Rafael, Brown, Vidic, G. Neville εκτός για τη Μάντσεστερ ενώ από την άλλη η Ντερ δεν έχει σημαντικές απουσίες. Σήμερα κοντράρονται ίσως οι δυο καλύτεροι προπονητές στο κόσμο. Προσωπικά ψηφίζω με διάφορα τον Σερ Άλεξ , και σήμερα θα στηρίξω την Μάντσεστερ στο να μη χάσει , χ-2 λοιπόν.

103 ΛΥΩΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η φετινή Λυών δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα προ ετών που θαυμάσαμε όλοι. Αν και τον νέο χρόνο δείχνει να ψηλοβρίσκει τα πατήματα της εν τούτοις δεν με πείθει ότι είναι σε θέση να κερδίσει τη φετινή Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης προέρχεται από την ήττα με 1-2 από τη μισητή της συμπολίτισσα της Εσπανιολ, έπαιζε πάντως παίχτες με 10 παίχτες λόγο αποβολής του Κε΄ι΄τά από το 38. Από την άλλη Λυών πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα της Νανσύ σε ένα παιχνίδι όπου ο προφήτης της Λυών έδωσε ανάσες σε κάποιας παίχτες. Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν ούτε για τη Λυών ούτε για τη Μπαρτσελονα. Στις εταιρίες του εξωτερικού υπάρχει πτώση του διπλού, και εγώ εκεί συγκλίνω σε μια πολύ καλή απόδοση από τον οπαπ στο 1,95, στο εξωτερικό υπάρχουν εταιρίες που έχουν ρίξει το διπλό μέχρι και στο 1,85 πχ bwin.

Από τα υπόλοιπα έχω ξεχωρίσει μόνο το διπλό της Κέτερινγκ στο κωδ. 120 με απόδοση 2,05.

Μην ξεχνάτε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ...

Καλή τύχη σε όλους !!!