Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Ο παναθηναϊκός σήμερα θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει και με τη νικη παρ όλα αυτά η ισοπαλία με γκολ δεν είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα. Γενικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση αν και δεν τράβηξαν όλοι οι παίχτες όσο θα περιμέναμε, είχε βεβαια και τη τύχη με το μέρος του σε κάποιες φάσεις. Αλλά οι υπόλοιποι κάλυψαν τα κενά τους. Καραγκούνης, Σιμάο και Βυντρα ήταν οι καλύτεροι ειδικά ο Γιώργος έτρεχε πάνω κάτω, κέρδιζε φάουλ έβαλε και το γκολ (η μάλλον γκολάρα για να είμαι ειλικρινής), ο Σιμάο ήταν όλα τα λεφτά μάρκαρε έτρεξε από το πρώτο λεπτό μέχρι και το ενενήντα ενώ και ο Βύντρα ήταν αλάνθαστος. Καλοί ήταν και ο Σαριέγκι με το Νίλσον( στο β ημίχρονο) αλλά και ο Γκαλίνοβιτς που έσωσε σε 2-3 καλές φάσεις το παναθηναϊκό. Ο Βαβζίνιακ δεν έκανε τόσο καλή εμφάνιση όσο τον έχουμε συνθέσει έχει βεβαία τη δικαιολογία ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι του στο champions league. Μην ξεχάσουμε και το Μάντζιο ο όποιος έδωσε πολλές μάχες σε αυτόν τον άχαρο ρολό στην επίθεση. Ο μονός αρνητικός θα έλεγα ότι ήταν ο Γκάμπριελ είτε μπήκε είτε δε μπήκε το ίδιο είναι.



Κατά τα άλλα, νομίζω ότι προσεγγίσαμε όλα τα παιχνίδια του CHL σωστά μεταξύ αυτών και τον παναθηναϊκό που είπαμε ότι σήμερα δεν χάνει. Ξεχωρίζει σίγουρα η ευρεία νίκη με 0-5 της Μπάγερν αλλά και το διπλό της Λίβερπουλ όπου πάρα πολλοί το έπαιζαν άσσο αλλά εμείς το αποφύγαμε.

Κλείνοντας, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς όπου ειδικά σήμερα η επισκεψημότητα ήταν πολύ μεγάλη. Τα λεμέ πάλι αύριο με τις επιλογές μας από το κύπελλο uefa.