Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Φτάσαμε αισίως στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του champions league ,και πλεον τα κουκια ειναι μετρημενα για τις περισοτερες ομαδες .Ας παμε ομως να πιασουμε ενα προς ενα τα παιχνιδια και να δουμε τι θα κρατησουμε.

100 ΖΕΝΙΤ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Δυσκολο παιχνιδι ,και καλυτερα ειναι να μεινουμαι μακρια .Οι Ρωσοι θα μπουν επιθετικα , αναμενεται να παραταχτουν με 3 επιθετικους ( Ντάνι, Πογκρέμπνιακ , Αρσάβιν) απο την αλλη η Γιουβεντους εχει τις γνωστες απουσιες . Αν επαιζα κατι θα πηγαινα προς το 1-χ .

101 ΑΑΛΜΠΟΡΚ ΣΕΛΤΙΚ
Καμια πο τις δυο ομαδες δεν εχει ελπιδα προκρισης στον επομενο γυρο του champions league και παλευουν για την εξοδο τους στο uefa.Νο bet .

102 ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
Με νικη η Αρσεναλ περναει και στην επομενη φαση ,απο την αλλη η Ντιναμο Κιεβου εχει 5 βαθμους και ειναι στο κολπο της προκρισης και δεν εχει τιποτα να χασει σημερα .Η λογικη μας δειχνει τον ασσο .Αλλα σε μια πολυ μικρη αποδοση του 1,30.

103 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ
Εδω το χ παιζεται παρα πολυ εξω ,και ο λογος οτι φαινομενικα με χ κλειδωνουν και οι δυο ομαδες τη προκριση .Βεβαια οποια και απο τις δυο ομαδες και αν χασει ,θα προκριθει .Οποτε θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι αδιαφορο.Παρ οαλα αυτα και εγω θα παιξω το χ ,οχι ομως για το πρφανη (βαθμολογικο) λογο αλλα επειδη βλεπω δυσκολο να χανει καποια απο τις δυο ομαδες .ΑΝ παντως φυγει απο το χ το 2 ειναι πιο κοντα απο οτι ο ασσος.

104 ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΕΑΟΥΑ
Νομιζω οτι η Μπαγερν θα το παρει το παιχνιδι , οπως και να το κανουμε ειναι ανωτερη ως ομαδα .

105 ΜΠΑΤΕ ΡΕΑΛ
Και εδω η Ρεαλ θα το παρει το παιχνιδι αν και εχει ερκετες απουσιες και πολυ κρυο ...
Με Σαβιολα και Ραουλ στην επιθεση η Ρεαλ .Μια Ρεαλ που φετος δεν εχει πεισει σε κανενα παιχνιδι της φετος .Τα περιθωρια εχουν στενευψει υστερα απο τις 2 ηττες που ειχε με τη Γιουβεντους.

106 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΟΡΤΟ
Αν η Φενερ κανει το 2 στα 2 τοτε εχει βασιμες ελπιδες προκρισης , με συνδυασμο αποτελεσματων .Εχω την αισθηση οτι η δυναμη της εδρας θα μιλησει .

107 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΛΥΩΝ
Ολα μεσα ειναι .Νο bet .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!