Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Καλημερα σε ολους ,πριν μπουμε στα του στοιχηματος θελω να ευχαριστησω ολους τους φιλους του betwithstelios για τα mail με τα χρονια πολλα που μου στελνουν .
Παμε τωρα στα σημερινα παιχνιδια,χτες κυλησαν ομαλα θα ελεγα τα παιχνιδια ,τα ειχαμε προσεγγισει ολα σωστα εκτος του 2 της Πορτο , πολυς κοσμος λογικα θα πληρωθηκε ,για να δουμε σημερα τι θα γινει .

145 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΕΡΝΤΕΡ
Και τα τρια σημεια για μενα ειναι μεσα ,προσωπικα δεν περιμενα την Ανορθωση να παει τοσο καλα .Η ανορθωση σημερα ισως να μην παιξει με τον Μπεκιαι στο τερμα ,ειναι αμφιβολος. Οι πιθανοτητες παντως μαλλον γερνουν υπερ του .Σημερα ενα χ τον παναθηναικο θα τον βολευε γιατι υστερα με μια απλη νικη στο ΟΑΚΑ περναει και ας χασει σημερα απο την Ιντερ .

146 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ
Η Ατλετικο με δυο ισοπαλιες περναει στις επομενη φαση ,η Αιντχοφεν θελει βαθμο - βαθμους σημερα μηπως και βγει στο uefa .Σημερα ο αγωνας θα διεξαχθει κεκλεισμενων των θυρων .Για την Ατλετικο τα λεω απο την αρχη της χρονιας αυτη η ομαδα ειναι για μεγαλα πραγματα και επιβεβαιωνομαι .Φανταζομαι οτι η Ατλετικο θα θελει τη νικη πορκειμενου να εξασαφαλισει απο τωρα την προκριση .Οποτε παμε λογικα προς τον ασσο ,

147 ΕΚΟΜΑΞ ΡΟΜΑ
Η Ρομα δειχνει να συνερχεται ,μετα τη νικη με τη Τσελσι και τις δυο συνεχομενες νικες στην Ιταλια με Λατσιο και Λετσε αντιστοιχα.Ειναι το πιο δυνατο μου σημειο για σημερα .Ενα διπλο που πεφτει σε παρα πολλες εταιριες. Την βαθμολογια του συγκεκριμενου ομιλου μπορειτε να τη δειτε παρακατω.

148 ΙΝΤΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αν ο Τεν Κατε κατεβασει την ομαδα με 3-6-1 , που οταν αμυνομαστε θα γινεται 5-4-1 , τοτε ο παναθηναικος μπορει και να εχει τυχη αλλιως δεν το βλεπω .Ναι μεν ,η Ιντερ φετος ειναι παρα πολυ δυνατη ,αλλα στο 1,30 δεν θα κοντραρα αυτον τον παναθηναικο δηλαδη αν επαιζε Ιντερ-λετσε ποσο θα εδιναν τον ασσο .Και για να ειμαι δικαιως και εξω καπου εκει παιζεται.


149 ΛΙΒΕΠΟΥΛ ΜΑΡΣΕΙΓ
H Λιβερπουλ με δυο ισοπαλιες ειναι μαθηματικα στην επομενη φαση .Η Μαρσειγ κυνηγαει το uefa .Και εδω ομως καταληγω στον μικρο ασσο του 1,35 διοτι θεωρω οτι μες στο Ανφιλντ η Λιβερπουλ ειναι υποχρεωμενη να παρει τη νικη προκριση απο σημερα ωστε τη τελευταια αγωνιστικη ανα κανει τουρισμο.

150
ΜΠΟΡΝΤΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΤΣΕΛΣΙ 7
ΡΟΜΑ 6
ΜΠΟΡΝΤΟ 6
ΚΛΟΥΖ 4
Ο πρωτος ομιλος ειναι ο πιο συναρπαστικος για αυτο και ανεβασα παραπανω τη βαθμολογια .Ολες οι ομαδες εχουν ελπιδες προκρισης .Εγω εδω παντως θα στηριξω την Τσελσι .
Τσελσι και Ρομα θα περασουν χερακι χερακι στην επομενη φαση .

151 ΣΑΧΤΑΡ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Παμε τον ασσο , αλλα οχι στην αποδοση του 1,40 , την θεωρω επιικως απαραδεκτη .

152 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μπαρτσελονα προερχεται απο την ισοπαλια με 1-1 με τη Χεταφε .Ειναι το ντερμπι του ομιλου ,καθως οι δυο αυτες ομαδςε βρισκονται στις 2 πρωτες θεσεις και εχουν εξασφαλισει και την προκριση και μαθηματικα.
Δηλαδη παιζουν για το γοητρο
.Ολα μπορουν να γινουν ,με τελευταιο σημειο ομως τον ασσο και πρωτο
το 2.

Καλη τυχη σε οτι και αν παιξετε σημερα!!!
Καλη τυχη στον Παναθηναικο !!!