Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

SOS :MAZEYTAI TON TEN KATE EINAI EΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ)

Ελπιζω να μην βρεθει να πει καποιος οτι ειμαι μετα χρηστο προφητης .Για αυτον τον προπονηταρα τα ελεγα συνεχεια , οταν ολα τα παπαγαλακια των εφημεριδων τον εκθιαζαν.Οσοι μπαινετε θα το θυμαστε , εξαλλου τα γραπτα μενουν και αν ανατρεξετε σε παλαιοτερες αναρτησεις μου θα δειτε τι λεω.Ωριστε και ενα link που αναφερομαι στον Τεν Κατε.(με αφορμη το επεισοδιο που ειχε με το Γκουμα)http://betwithstelios.blogspot.com/2008/09/stelios_20.html(διαβαστε στο τελος της συγκεκριμενης αναρτησης )Ειλικρινα θελω να δω τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων την Παρασκευη ,ποιον θα εκθειαζουν ?Ειναι δυνατον να παιζει ο Χριστοδουλοπουλος και να μην παιζει ο Ιβανσιτς ,ειναι δυνατον να παιζει ο Βυντρα , ειναι δυνατον να παιζει ο Μουν που ολοι τον εχουν κανει παιχταρα, δεν λεω καλος φαινεται , αλλα champions league παιζουμε μην το ξεχναμε δεν παιζουμε με τον Θρασυβουλο. Ημαρτον δηλαδη.

Ισως καποιοι αναρρωτιουνται πως τα λεω αυτα για εναν προπονητη ο οποιος εχει περασει απο Τσελσι και Μπαρτσελονα ,το μονο που εχω να απαντησω ειναι το εξης πολυ απλο : αλλο να εχεις παιχτες σαν τον Ροναλντινιο ,τον Μεσι και τον Ανρι και αλλο να εχεις παιχτες σαν τον Κλειτον , τον Μουν , και τον Χριστοδουλοπουλο.
και νοων νοειτο ...
Α να μην ξεχασω , ο κυπριος speaker ειπε οτι ο Τεν Κατε ειναι μετρ της τακτικης , τωρα τι να κανω εγω να κλαψω ή να γελασω.
Βεβαια επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σας οφειλω να σας πω οτι το ροστερ που εχει φετος ο παναθηναικος θεωρω οτι ειναι απο τα πιο πληρη των τελευταιων ετων.(παντα με εξαιρεση 3-4 παιχτες).Δεν τα παραγραφω ολα. Ισως ο Τεν Κατε να πληρωνει και τις υψηλες προσδοκιες (δικαιες για μενα ) του κοσμου του παναθηναικου.
Ελπιζω να κανει κατι για να αλλαξει η εικονα της ομαδας.Ισως....

Στοιχηματικα σημερα σε μετρια επιπεδα 3 στα 6.Πιασαμε τις Ατλετικο , Ρομα , Λιβερπουλ και χασαμε τις :Ιντερ , Τσελσι και φυσικα τον Παο.

Αν εχω υπερβει καποια ορια με αυτη μου την αναρτηση , σας ζητω συγνωμη. Kατα τη γνωμη ειναι απλα μια κριτικη προς τον προπονητη μας γιατι πολλοι θα βρεθουν και θα τα ριξουν στους παιχτες ( σε καποιους ισως δικαια) αλλα μην ξεχναμε οτι ο Τεν Κατε ειναι αυτος που τους επιλεγει.
Εννοειται οτι το blog δεν ειναι οπαδικο και ουτε πρκειται να γινει , ειναι καθαρα στοιχηματικο .Ομως στα παιχνιδια της Ευρωπης επιβαλλεται η κριτικη μας , η οποια εστιαζεται κυριως στον παναθηναικο μιας και στον ολυμπιακο αν κανουμε κριτικη θα με πουν καποιοι εμπαθη και αντιολυμπιακο.

Εμεις θα ειμαστε παλι μαζι αυριο το μεσημερι με την αναλυση των παιχνιδιων του uefa ,ως τοτε την Καληνυχτα μου.