Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλημέρα , χτες νομιζω ότι οι μπουκ πλουτισαν γιατι ναι μεν περασε η Μαν Γιουν και η Βιγιαρεαλ αλλα μετα τι ? Σπασανε όλα τα υπόλοιπα. Οσοι εχετε μπει σε ειδησιογραφικα site θα εχετε παρατηρησει ότι δεν υπαρχουν αθλητικα νεα λογο της απεργιας της ΕΣΗΕΑ .
Το σημερινο κουπόνι θεωρώ ότι παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον .Θα επικεντρωθούμε κυρίως στα παιχνίδια του champions league. Θα τα πάρουμε ένα και θα σας πω τη γνώμη μου .Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα με πολλά φαβορί και δεν ξέρω ποσά θα επιβεβαιωθούν. Πάμε λοιπόν :

ΑΝΟΡΘΩΣΗ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 2,00
Όσοι μπαίνετε τακτικά στο blog ξέρετε τη ομάδα είμαι , όμως στο στοίχημα όπως έχω τονίσει αρκετές φορές δεν χωρούν συναισθηματισμοί .Έχω καυτηριάσει πολλές φορές τα συστήματα με τα όποια κατεβάζει την ομάδα ο Τεν Κατε όμως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο champions league .Ξεκινώ λέγοντας ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης του Παναθηναϊκού θα σημαίνει , κατά τη γνώμη μου , και αποκλεισμό από τη συνεχεία της διοργάνωσης , θα μου πείτε και με το δίκιο σας ο τι ακόμα είναι νωρίς , και έχετε δίκιο αλλά έτσι όπως τα έχω βάλει κάτω δύσκολα θα πάρει αλλιώς την πρόκριση ο Πάο, τώρα αν η Βέρντερ χάσει όλα της τα παιχνίδια της , τι να πω ? Πάντα βάση λογικής πάω. Περά από αυτό θεωρώ ότι η Ανόρθωση βασίζεται μόνο σε 3 παίχτες και κυρίως επιθετικά στο Σόσιν , και στο κάτω της γραφής ο παναθηναϊκός έχει καλύτερο και πιο πλήρες ράστερ από την Ανόρθωση Το μόνο μου άγχος είναι η εντεκάδα που θα κατεβάσει αυτός ο Τεν Κατε. Ελπίζω να δικαιωθούμε για αυτή μας την επιλογή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΡΣΕΙΓ 1 1,50
Και εδώ όσοι είστε τακτικοί επισκέπτες , ξέρετε ότι η Ατλέτικο μου αρέσει πολύ σαν ομάδα την ποντάρω συχνά πυκνά και αυτή με τη σειρά της μας δικαιώνει .Στην 1η αγωνιστική την τιμήσαμε στο 2 με την psv και μας πλήρωσε στο 2,60. Από την άλλη η Μαρσειγ έχει μια συμπαθητική ομάδα αλλά μέχρι εκεί .Πάμε λοιπόν με τον άσσο , πέφτει έξω αρκετά.

ΚΛΟΥΖ ΤΣΕΛΣΙ 2 1,40
Δεν έχω να πω πολλά σε αυτό το ματς , 2 πράγματα μοναχά. Επειδή η Κλουζ πηρέ τη νίκη με τη Ρομα δεν σημαίνει ότι έγινε και υπερομαδα και θα κερδίζει όλες τις μεγάλες ομάδες . Σίγουρα είναι άθλος αυτό που έκανε στο Ολύμπικο ,δεν πιστεύω ότι θα ξανά επαναληφτεί και έτσι καταλήγω στο 2. Μεγάλη πτώση του 2 στις εταιρείες του εξωτερικού .Από τα πολύ δυνατά μου σημεία.

ΙΝΤΕΡ ΒΕΡΝΤΕΡ 1 1,45
Από τη μια έχουμε μια Ιντερ την όποια φέτος ,θεωρούν πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ ότι θα κάνει πολλά πράγματα και από την άλλη έχουμε μια Βερντερ που έχει αρκετές αδυναμίες .Το Σάββατο ήρθε 5-4 με την Χονφεχαιμ , με την άμυνα να θυμίζει παιδική χαρά . Φανταστείτε τι θα γίνει αν αντί για τους επιθετικούς της Χονφεχαιμ παίζουν οι επιθετικοί της Ιντερ (Ιμπρα , Μανσινι ,Κουαρεσμα).για μένα δυνατός άσσος .
Και εδώ πέφτει ο άσσος στις εταιρείες του εξωτερικού.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 1 1,30
Άσσος δίχως πολλά .Η Λίβερπουλ φέτος είναι δυνατή , πηρέ και το Σάββατο το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον ενώ από την άλλη η PSV δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών απόρροια του γεγονότος ότι έχει αποδυναμωθεί αρκετά.
Περριτο νομίζω να πω ότι φορτώνεται και πέφτει αρκετά ο άσσος. Δυνατό σημείο.

ΜΠΟΡΝΤΟ ΡΟΜΑ 2 2,20
Αμφίρροπο ματς αλλά αν επέλεγα κάτι αυτό θα ήταν το χ2 .Δεν θα είναι σε κάποιο από τα δελτία μου .

ΣΑΧΤΑΡ ΜΠΑΡΤΣΑ
Προς αποφυγήν το ματς ναι μεν φαβορί η Μπαρτσα αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Προς αποφυγήν και εδώ , δεν είναι ο άσσος για 1,45 , δηλαδή αν έπαιζε Σπόρτινγκ Μπελενενεσες πόσο θα το έδιναν ?

καλή τύχη