Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Καλημέρα .Σημερα τα κουπονι περιλαμβανει τους επαναληπτικους του κυπελλου uefa
και θελει προσοχη στα παιχνιδια που θα επιλεξουμε αφου πολλες ομαδες θα κατεβασουν
αναπληρωματικες 11αδες εχοντας εξασφαλισει την πρόκριση. Παμε να δουμε και εμεις τι θα επιλεξουμε :

158 1 1,65
Εδω η Λεφσκι αντιμετοπιζει τη Ζιλινα ,το πρωτο παιχνιδι εληξε 1-1 με τη Ζιλινα να προηγειται 0-1 με ευστοχο χτυπημα πεναλντι ,να πουμε οτι η Λεφσκι ηταν πολυ καλυτερη σε ολη τη διαρκεια του αγώνα. Θέλω να πιστευω οτι μεσα στην εδρα της θα καθαρισει το παιχνιδι με τη Ζιλινα. Στο εξωτερικο υπαρχει πτωση του ασσου.

151 2 1,80
Θεωρω οτι ενα σοβαρο Αμβουργο θα παρει τη νικη προκριση κοντρα σε μια ομαδα σαν την Ουνιρεα που δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Στο πρωτο ματς το παιχνιδι εληξε 0-0 , ενω στο εξωτερικο έχει μεγάλη πτωση του 2.

166 Χ 3,25 2 2,80 ( η διλη ευκαιρια δινει 1,50 )
Πρωτο ματς 0-0. Τότε θυμαμαι ο οπαπ εδινε την Σλαβια στο 1,75 και τωρα στο 3,00.
Ανναρωτιεμαι τόσο καλη ειναι αυτη η Βασλουι , η οποια ιδρυθηκε πριν 6-7χρονια ?
Στο πρωτο ματς κυριαρχησε πληρως η Σλαβια (2-3 φασεις εκανε ολες κι ολες η Βασλουι και ενα δοκάρι). Έξω πεφτει αρκετα το 2 ,παω και εγω μαζι τους και ελπιζω να δικαιοθουμε για αυτη μας την αποφαση όπως δικαιωθήκαμε στο πρωτο αγωνα οπου πολλοι προτειναν ασσο τη Σλαβια ενω εμεις δεν ασχοληθηκαμε καθολου .

149 2 2,35 και μια μικρη καλυψη στο χ
Στη Ραπιντ Βουκουρεστιου ειναι ενας αλλος προπονηταρας που περασε απο τον παναθηναικο ο Πεσειρο ο οποίος κατάφερε να παει τη Ραπιντ μετα απο 9 αγωνιστικες στην 11η θεση !!!Στο πρωτο αγωνα δεν εδειξε απολύτως τίποτα κατα συνεπεια θα επαιζα κκατ ευθειαν το 2 ,απλα το μονο που με φοβιζει οτι και με χ περναει η Βολφσμπουργκ.

164 1 1,45
Κλεινω με τον ασσο της Σεντ Ετιεν ,οπου ολοι φιλαθλοι περιμενουν αυτο το ματς οπυ θα ξανα παιξουν στην Ευρωπη μετα απο 26 χρόνια και οπως καταλαβαινετε η ατμοσφαιρα θα ειναι εορταστικη.Στο πρωτο παιχνιδι ηταν ανωτερη και δικαιως πηρε τη νικη με1-2. Στο εξωτερικο πφτει αρκετα ο ασσος με τον προπονητη της Σεντ Ετιεν να δηλωνει οτι θελουμε μονο τη νικη. Αντε να δουμε.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !