Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Καλημερα σε όλους , οι σημερινές μου εκτιμήσεις είναι οι ακόλουθες :

136 1 1,60
Σίγουρα το παιχνίδι είναι ντέρμπι αλλά το φαβορί είναι η Μπαγερν , η οποία βέβαια θα έχει και πάλι τις γνώστες τις απουσίες ,προέρχεται από νίκη μέσα στην έδρα της Στεαουα και νομίζω ότι έχει και το πρώτο λόγο για τη νίκη .Από την άλλη η Βερντερ προέρχεται από την ισοπαλία όντος έδρας με την Ανόρθωση , οι γερμανικές εφημερίδες το έριξαν στην είρωνα για την ομάδα της Βερντερ, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά έχοντας μόλις μια νίκη σε 4 παιχνίδια.

138 1 1,45
Η Σαλκε προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ,στο πρωτάθλημα έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και για μένα έχει μια πολύ καλή επιθετική τρίλεπτα (Κουρανι , Φρφαν , Ρακιτιτς). Από την άλλη η Φρανκφούρτη ξεκίνησε μέτρια ,δεν αποδίδει καθόλου καλό ποδόσφαιρο δεν κάνει ευκαιρείς για γκολ.

191 χ 2,80 2 2,75
Και εδώ παίζω χάρη και σε αυτό που μου είπε ο φίλος μου ο Ιταλός ότι η Μπάρι φέτος θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις .Μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο , αλλά δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς έχει τρεις ισοπαλίες σε 3 παιχνίδια.
Από την η Βιτσέντσα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να παίζεται ως αουτσάιντερ η Μπάρι. Πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν χάνει.

211 1 1,50
Εδώ κοντράρω κυρίως την Στανραερ η οποία έχει τεραστία προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο δεν τα πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα ,μάλλον ίσως να είναι και η ομάδα που θα υποβιβαστεί .Από την άλλη η Πιτερχεντ έχει μια συμπαθητική ομάδα , ξεκίνησε αρκετά καλά έχοντας 3-2-1 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι το απόγευμα θα γίνει 4-2-1 .Να σας πω επίσης ότι ο 1 πέφτει σε πολλές εταιρείες στο εξωτερικό.

188 1 1.50
Πολύ απλά η Νορθγουιτς είναι ο σάκος του μποξ στην conference , περά από αυτό η Χιστον , η οποία μπορεί να ανέβηκε μόλις πέρσι, αλλά έκανε πολύ καλή χρονιά και φέτος θα προσπαθήσει να μπει στα πλέι οφ ανόδου ,λείπει μόνο ο αρχηγός της Κινγγκ ενώ από την άλλη η Νορθγουιτς εχει και 3 απουσίες. Πτωτικές τάσεις στο εξωτερικό παρουσιάζει ο άσσος της Νορθγουιτς. Και εδώ πέφτει ο 1 στις εταιρείες του εξωτερικού.

245 1 1,40
Η Ατλέτικο φέτος δεν αστειεύεται και είναι για μεγάλα πράγματα και δεν νομίζω να αντιμετωπίσει δυσκολίες κόντρα στην Ουέλβα. Υπάρχει μια μεγάλη πτώση του 1 στο εξωτερικό .

222 2 1,50
Η Αρσεναλ ήταν ατυχή μεσοβδόμαδα έπρεπε να είχε κερδίσει τους ουκρανούς ,έδειξε πάντως ότι είναι σε καλή κατάσταση .Για το σημερινό παιχνίδι έχει τις γνώστες απουσίες ,ούτε ο Νασρι προλαβαίνει για σήμερα . Από την άλλη η κακίστη Μπολτον μεχρι στιγμης ολοι παλευουν για την επανοδο του Ελμαντερ αλλα υπαρχει κινδυνος υποτροπης οποτε το σκέφτονται.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και στο περιστατικό που έγινε μεσοβδόμαδα ανάμεσα σε Τεν Κατε και Γκουμα. Καταρχήν ποιος είναι ο Τεν Κατε που θα απαγορεύσει στον αρχηγό της ομάδας να πει το αυτονόητο , πιστεύαμε με την πολυμετοχηκοτητα ότι αλλάζουν πολλά στην ομάδα αντιθέτως είδα να πάνε και να τιμωρούν το Γκούμα , τη σημαία του παναθηναϊκού και για μένα τον καλύτερο αμυντικό αυτήν την στιγμή στην ομάδα .Μην ξεχνάμε την περσινή χρόνια του όπου ήταν εξαίρετος και διόρθωνε τις λαλακιες του Μορις. Αν συνεχίσει έτσι ο Τεν Κατή να κάνει συνεχώς αλλαγές σε παίχτες και θέσεις λες και είμαστε σε προετοιμασία δεν μας βλέπω καλά. Έχω μια απορία , γιατί τελικά υπάρχουν πολλοί υποκριτές ,πέρσι όλο το σύμπαν έβριζε τον Πεσείρο για το ροτεισον τώρα δεν ακούγεται τίποτα για τον προπενηταρα Τεν Κατε. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά αν συνεχίσει να κατεβάζει την ομάδα έτσι όπως την κατεβάζει , επαναλαμβάνω , δεν μας βλέπω καλά. Δεν γίνεται να μην παίζει ο Ιβ ή ο Ματος ή ο Γκουμας και να παίζουν Βυντρα και λοιποί.