Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ

Χτες ομολογουμενως μπαλα μας εκανε ολα τα χατιρια. Εξηγουμε.
1 Η ΤΣΣΚΑ εχανε μεχρι το 82 1-0 ,εκει γινεται 1-1 και στο 89 1-2. Και τα δυο γκολ τα πετυχε ποιος αλλος ο Λοβ.

2 Ομονοια -Σιτι βρειτε οπωσδηποτε φασεις απο αυτον τον αγωνα για να τις δειτε η Σιτι εχασε καμια 8 τετ α τετ , ισως να μου ξεφευγουν καποια ,εχασε 5-6 κλασσικοτατες ευκαριες απο αυτες που δεν χανονται και τελος ειχε και 5 δοκαρια. Παρα λιγο να ισχυσει ο γνωστος νομος του ποδοσφαιρου αφου η Ομονοια προηγηθηκε στο 49 με τον Duro και η Σιτι εκανε ανατροπη στο 59 και 72 με τον Jo.

3 Εδω το παιχνιδι της Γαλατα ηταν ακαταλληλο για καρδιακους .Το ματς ηρθε 3-4. Η διακυμανση ειχε ως εξης 1-0 ,1-1 ημιχ, 2-1 , 2-2 ,2-3 στο 80 με Baros υστερα απο λαθος γυρισμα του αμυντικου στον τερματοφυλακα ,παιταχτηκε ο Μπαρος τσιμπησε τη μπαλα και μετα εκανε ενα πλασεδακι και η μπαλα πηγε στο πλεκτο. Στο 89 κερδιζει κορνερ η Μπελιτσονα κεφαλια και γκολ 3-3 το ματς .ΣΤΟ 95 ο Λικολν σουταρει εξω απο τη περιοχη κοντραρει στον αμυντικο και κρεμαει τον τερματοφυλακα .Τελικο αποτελεσμα 3-4. Να πω εδω οτι το ματς το εβλπα ζωντανα στη τν

Για τον Αγιαξ δικαιοθηκαμε πληρως ,λεγαμε για το παρτυ που θα κανουν οι επιθετικοι του και ηρθε ενα ξεκουραστο 2.
Ειναι αυτο που λεμε οτι πρεπει να εχεις και τυχη.
Σημερα επιτρεψτε μου να μην ασχοληθω με το σημερινο κουπονι , ηδη ετοιμαζομαι για το σαβ/κο. Να πω οτι ο φιλος μας ο Ιταλος δεν θα ειναι μαζι μας αυτο το σαβ/κο ουτε και το επομενο μιας και δεν βρισκετε στην Ιταλια.

Αυτα προς το παρων , την καλημερα μου σε ολους και τα λεμε παλι αυριο.