Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 12:33

Καλημερα , χτες δεν τα πηγαμε καλα αφου ειχαμε μολις 1 στα 5 ,ωστοσο στο χθεσινο κουπονι ηρθαν μολις τεσσερα ματς με αποδοδση κατω του 2 ,υπηρξαν παρα πολλες εκπληξεις.Ενω σε μερικα παιχνιδια οπως στο ματς της Ελβετιας που οσοι το ειδανε μαλλον μαγικη εικονα είναι αυτό το 0-1 μιας και οι Τσεχοι μια φαση εκαναν σε 90 λεπτα ,οσο για την ιαπωνια τι να πουμε ότι δεν τις δοθηκε πεντακαθαρο πεναλντι ,ότι εχασε 2 ευκαιριες που δεν χανονται. Τελος παντων ότι εγινε εγινε και επειδη δεν μου αρεσουν , γενικοτερα ,οι δικαιολογιες πάμε να δουμε τι θα παιξουμε σήμερα:

663 2 1,70
Όπως ειχα γραψει και στην αναλυση του euro που εκανα , ειχα πει ότι μου αρεσει σαν ομαδα η Κροατια σε αντιθεση με την Αυστρια που δεν την εχω καθολου σε εκτιμηση και πιστευω ότι θα τερματισει τελευταια στον ομιλο και ας είναι συνδιοργανωτρια. Εννοειται ότι το 2 πεφτει πολύ εξω ,καλο πονταρισμα είναι να σκοραρει ο Πετριτς.

664 1 1,40
Οι Γερμανοι είναι ανωτεροι από τους Πολωνους και αναμενεται ότι εύκολα θα παρουν τη νικη.Περισσοτερη αναλυση δεν χρειαζεται.Εδω θα πρεπει αν τονιστει και η αντιπαλοτητα των ομαδων κατι που φαινεται από το πρωτοσελιδο γνωστης , μεγαλης πολωνικης εφημεριδας οπου ο προπονητης της Πολωνιας φαινεται να κρατα τα κεφαλια των Μπαλακ και Λεβ και να σταζει αιμα.Αυτά οσον αφορα το euro ,να πω εδώ ότι χτες σε μια μονο εταιρεια και συυγκεκριμενα στο ανταλλακτηριο της betfair παιχτηκαν συνολικα 12.500.000 στο ματς της Ελβετιας και 15,000,000 στο ματς της Πορτογαλιας .Φανταστειτε για τη τζιρο μιλαμε ότι κανουν αυτά τα παιχνιδια σε ολες τις εταιρειες αν σε μια μονο ,από τις δεκαδες που υπαρχουν , τη πρωτη μερα παιζονται 37,000,000. Υπενθυμιζω οτι μπορειτε να βρειτε ολες τις παοστολες των ομαδω κανοντας κλικ στη λεξη αφιερωματα στο menu που στο αριστερo μερος του blog.

345 χ 2,85 2 3,00

Γιατι πολύ απλα πιστευω ότι θα ανεβει η Μπρεσια ,προκειται για το δευτερο ματς ,στο πρωτο ειχαν ερθει 0-1 ειχε κερδισει η Μπρεσια. Παρασκηνιακα η ιταλικη λιγκα θελει την Μπρεσια στην serie A παρα το χωριο του Αλμπινο-Λεφε. Επιπλεον η Αλμπινολεφε είναι πολύ νετφορμε και χωρις προπονητη αφου ο Γκουστενινι παραιτηθηκε ξαφνικα.

411 2 1,55
Αν και είναι φιλικο θα παω στο 2 γιατι αν δει κανεις τις αποστολες των 2 ομαδων είναι μερα με τη νυχτα μιας και οι Αργετινοι κατεβαινουν με όλα τους τα αστερια ,τα οποια πριν 3 μερες εριξαν για πλακα 4 στο Μεξικο.


342 1 1,45
Η Σταρτ εχει ξεκινησει πολύ δυνατα το πρωταθλημα εχοντας 5-4-0 μέχρι στιγμης και είναι δευτερη, είναι ένα από τα καυτα φαβορι για την ανοδο μαζι με την Οντ Γκρελαντ ενώ από την άλλη η Χαουγκερσουντ είναι μια πολύ μετρια ομαδα που ωστοσο από ότι λενε οι Νορβηγοι δεν θα κυνδυνευσει αν και μαλλον αποδυναμωθηκε παρα ενισχυθηκε το χειμωνα. Ενδεικτικο σε αυτό το ματς είναι ότι η nordicbet η μεγαλυτερη εταιρεια της Νορβηγιας αλλα και της Σκανδιναβιας γενικοτερα εχει τον ασσο στο 1,37 τη στιγμη που στον οπαπ το εχουμε στο 1,45.