Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Καλημερα φιλοι και φιλες του betwithstelios, σήμερα ξεκιναει η γιορτη τυο ποδοσφαιρου στην Ελβετια και στην Αυστρια. Πάμε να δουμε όμως τι θα παιξουμε σήμερα , και όπως θα δειτε παρακατω εχω κανει εκτιμησεις και για τα ματς του euro ,όπως και κάθε μερα θα εχουμε αναλυσεις για τα συγκεκριμενα ματς. Υπενθυμιζω για οσους δεν μπηκατε στο blog μετα την πεμπτη ότι εχω ανεβασει ολες τις αποστολες των εθνικων ομαδων και την ανλυση των ομιλων και όχι μονο , τις οποιες θα βρειτε στις παρακατω αναρτησεις.

661 1 2,45 και Χ 3,05
Ξεκινημα λοιπον από τη διοργανωτρια Ελβετια οπου πιστευω ,όπως ειχα γραψει , πιστευω θα είναι και η ομαδα που θα περασει στην επομενη φαση εστω και ως δευτερη πισω από την Πορτογαλια, έτσι λοιπον σήμερα καλειται να νικησει γιατι θεωρω ότι το ματς αυτό είναι οροσημο για τη συνεχεια για πολλους και διαφορους λογους. Σε αυτό το σημειο πρεπει να προσθεσουμε δυο ακομη παραγοντες που μας οδηγουν στο 1 και λιγο χ είναι η ευνοια της διαιτησιας που σιγουρα θα εχει η διοργανωτρια ,και οι απουσιες της Τσεχιας και αναφερομαι στο Ροτζινσκι αλλα και στον Νετβεντ που αποσυρθηκε από την εθνικη .Επιπλεο το ροστερ της Ελβετιας είναι καλο αφου εχει καποιυς παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα όπως ο Γιακιν ,ο Φραι και ο Volanthen.εξω πεφτει πολύ το 1-χ

662 1 1,65
Παω και εδώ στον ασσο μιας και θεωρω τους Πορτογαλους καποια σκαλια ανωτερους και πιστευω ότι δεν θα δυσκολευτουν να κερδισουν τη μετρια Τουρκια. Καλο στοιχημα εδώ είναι και ο Ροναλντο ως πρωτου παιχτη που θα σκοραρει, στο 7 η αποδοση.

213 2 2,00
Η Σταμπαεκ είναι η καλυτερη ομαδα της κατηγοριας με διαφορα (7-2-0 μέχρι στιγμης) πετυχαινει 2 μ.ο σε κάθε ματς και στα πρωτα 9 ματς που εχει παιξει εχει δεχτει μολις 4 γκολ ,από την άλλη η Στρομγκοτσεντ ξεκινησε μετρια εχοντας 3-3-3 πιστευω ότι η σταμπαεκ είναι σε θεση να περασει από αυτή την εδρα.Εξω πεφτει το 2 σε παρα πολλες εταιρειες ,2,10 στην σκανδιναβικη εταιρεια.

233 1 1,45
Πολύ απλα η κολομπους είναι πολύ καλυτερη ομαδα από το Σαν Χοσε το οποιο μαλλον παιζει το ρολο του σακου του μποξ ενώ η Κολομπους διαθετει αξιολογη ομαδα και πολύ δυαντη εδρα (4-0-1 στα εντος εδρας ματς)

212 2 1,65
Κλεινω με τα προκριματικα του παγκοσμιου κυπελλου του 2010 στην Ασια. Προκειται για ματς του 2 ομιλου ,από κάθε ομιλο περνανε οι 2 πρωτοι.Η Βαθμολογια μέχρι στιγμης είναι :
1 ΜΠΑΧΡΕΙΝ 9ΒΑΘ 3 ΑΓΩΝ
2 ΙΑΠΩΝΙΑ 6 ΒΑΘ 3 ΑΓΩΝ
3 ΟΜΑΝ 3 ΒΑΘ 3 ΑΓΩΝ
4 ΤΑΙΛΑΝΔΗ 0ΒΑΘ 3 ΑΓΩΝ
Όπως γίνεται αντιληπτό το ματς είναι ιδιατερως σημαντικο για την Ιαπωνια αφου με νικη μαλλον εξασφαλιζει την προκριση, οκ, παω με την καλυτερη ομαδα ,την οποια την εχουμε δει τουλαχιστον εγω πιο πολύ από το Ομαν το οποιο δεν το εχω δει ποτε και αυτή μου τη λογικη τη συμμεριζονται μαλλον και οι ξενοι παιχτες αφου το 2 της Ιαπωνιας παιζεται κοντα στο 1,50.

Αυτά για σήμερα εμεις θα τα ξαναπουμε παλι αυριο ,παντως οφειλω μια συγνωμη αφου οι πληροφοριες που ειχα ελεγαν ότι ο Λαουντρουπ ειχε συμφωνησει στον παο κατι που τελικα δεν ισχυσε μιας και απο οτι φαινεται υπεγραψε ο Τεν Κατε.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!!