Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημερα σε ολους ,χτες ειδαμε την αποκαθηλωση της παγκοσμιας πρωταθλητριας.Ειδα μια Ολλανδια πολυ καλα στημενη στον αγωνιστικο χωρο , οι παιχτες τρεχανε ,αλλαζανε γρηγωρα τις πασες ,τρεχανε μαρκαρανε και γενικοτερα ηταν η χαρα του τηλεθεατη.
Απο την αλλη η Ιταλια ηταν σε αλλο πλανητη μονο ο Buffon ηταν παρων αλλα τι να κανει και αυτος ,απο κει και περα περιμενε ο Ντοναντονι βαζοντας παιχτες στην γραμμη για να σεντραρουνε μηπως και τυχον βαλει το κεφαλι του ο Τονι. Η γωμη η δικια μου ειναι οτι για να περασει στους 8 η Ιταλια πρεπει να βαλει τον Del Piero βασικο εστω και σε αυτην την ηλικια πουειναι θα προσφερει πιο πολλα απο αυτον τον Τονι,ο οποιος ποτε δεν μου αρεσε.
Στο αλλο ματς παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Στον δευτερο ομιλο τα αποτελεσματα ηταν αναμενομενα ,η Γερμανια κερδισε ευκολα τους πολωνους ενω η Κροτια κερδισε δυσκολα την Αυστρια πραγμα που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αφου την ειχα σε ιδιατερη εκτιμηση ενω αντιθετα τους Αυστριακους απλα γελαγα οταν τους εβλεπα και δεν νομιζω αν ειχα αδικο αφου ειναι η μοναδικη ομαδα που καταφερε να χασει απο τα Νησια Φεροε ,τελος παντων θα δουμε στη συνεχεια.

Στον 1 ομιλο οι πορτογαλοι με ενθουσιασαν κατι το οποιο το ειχα γραψει πρινπολυ καιρο οτι θα φτασει τουλαχτον στα ημιτελικα ενω το αλλο ματς ηταν μαγικοι εικον μιας και οι Ελβεοτι σιγουρα αξιζαν κατι παραπανω .
Αυτα οσον αφορα μια συντομη ανασκοπηση για το τι ειδαμε αυτες τις τρεις ημερες.Στα σημερινα οπου παιζει και η εθνικη μας εχω αν πω 2 πραγματα .

Καταρχην θεωρω οτι ειναι αδικο να παιζεται η πρωταθλητρια Ευρωπης ως αουτσαιντερ κοντρα στους Σουηδους. Παντως εξω παιζεται το χ και μαλιστα πεφτει και σε παρα πολλες εταιρειες .Εγω θεωρω οτι με τον ασσο και χ ειμαστε καλυμενοι .Προσωπικα θα ρισκαρω στον ασσο ,λογω αποδοσης και λογω οτι ο Ιμπραιμοβιτς ο οποιος ειναι τραυματιας αν και παιζει, αλλα οπως ειδατε τον τελευταιο καιρο δεν επαιζε και στην Ιντερ και εκανε θεραπεια προκειμενου να παιξει στο euro .Και επειδη θα τον αναλαβει ο Κυριακος καταλαβαινετε οτι δεν θα περασει και ευκολες στιγμες.Οσον αφορα το αλλο ματς του ομιλου θα επαιζα τον ασσο και under ο λογος ειναι οτι η Ρωσοι θα παιξουν χωρις το βασικο επιθετικο τους διδυμο.

Υπενθυμιζω οτι μπορειτε να βρειτε ολες τις αποστολες των ομαδων κανοντας κλικ στη λεξη αφιερωματα στο menu , στο αριστερo μερος του blog.
Πλεον στο αριστερο μερος του blog μπορειτε να βλεπετε τι καιρο κανει και τι καιρο θα κανει στη Σεριφο!!!

Αυτα για σημερα και τα λεμε παλι αυριο