Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: MUST WIN

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά τη στήλη με το μεγάλο μπετ που προτάθηκε και πλήρωσε την Τετάρτη στο Facebook, το να σκοράρει ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε αποδ 12,00, σε λογική fun bet φυσικά. Εν τέλει πλήρωσε, οκ το χαρήκαμε, ήταν εντυπωσιακό αλλά πάμε παρακάτω.


Χτες δεν πήγε καλά η ημέρα, αν και σωστά διαβάσαμε τα παιχνίδια και ορθώς ανέβηκε η στήλη απ την Τετάρτη για να προλάβουμε τις αποδόσεις αφού ο άσσος της Σοσό έπεσε απ το 1,72 στο 1,57. Ωστόσο, η Σοσό ηττήθηκε απ τον υποβιβασμένο Ερ. Αστέρα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες. Η δε Σεβίλλη έφαγε 3 απ την αδιάφορη Λεγκανές και πλέον μπορεί να χάσει και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τεράστια έκπληξη, ειδικά το σκορ. Κοινώς χτες έγινε της αλεπούς ο θάνατος αφού πολλά φαβορί έσπασαν που είχαν κίνητρο.

Και μίας και είπα τη λέξη κίνητρο, είναι η μαγική λέξη τις τελευταίες αγωνιστικές. Κακά τα ψέματα κίνητρο θα παίξουμε και πάλι απλά όχι με κλειστά μάτια, το φιλτράρουμε.

Πάμε στα σημερινά:

Β Γερμανίας: Άμβουργο Ινγκολσταντ 1 1,70 (14:00)
Απομένουν τρεις αγωνιστικές, μαζί με τη σημερινή στη Β Γερμανίας. Το Αμβούργο μετά τη χθεσινή γκέλα της Πάντεμπορν με νίκη σήμερα μπαίνει στη 2αδα. Το Αμβουργο έχει βαριά φανέλα και νομίζω ότι αν δεν ανέβει φέτος θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο με (0-3-3) στα τελευταία έξι, είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και το σημερινό παιχνίδι είναι must win. H Ινγκολσταντ προφανώς δεν είναι αδιάφορη και προφανώς θέλει βαθμούς για να σωθεί. Με δεδομένο όμως ότι την άλλη εβδομάδα έχουμε το Πάντεμπορν Αμβούργο, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Σημειώστε ότι η Ινγκολσταντ έχει εκτός και τον πρώτο της σκορερ Κιτελ (29/8). Θα πάω λοιπόν με τον άσσο, του οποίου η απόδοση πέφτει αρκετά.

Α Αγγλίας: Πλίμουθ Σκάνθορπ 1 2,20 (17:00)
Τελευταία αγωνιστική στην Α Αγγλίας. Τόσο η Πλίμουθ με 47β. όσο και η Σκάνθορπ με 46β. είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Σάουθεντ με 47β. και Γούίμπλεντον με  49β. είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και πρακτικά αυτές οι 4 ομάδες μαζί με τη Γουόλσολ με 46β. θα παλέψουν για τη σωτηρία. Το Πλίμουθ Σκάνθορπ είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Δίχως αύριο και όλα αυτά τα κλισέ. Αλλά αν η Σκάνθορπ ήθελε να σωθεί ρε παιδιά, θα είχε κερδίσει την προηγούμενη βδομάδα την τελευταία Μπράντφορντ και δε θα έτρωγε τρία γκολ απ το 15' λεπτό. Η Πλίμουθ απ την άλλη, το παλεύει και σήμερα με νίκη έχει βάσιμες ελπίδες, παίζει και σε γεμάτο γήπεδο. Ο άσσος στο 2,20 είναι μια χαρά.

Καλή τύχη και τα λέμε το απόγευμα σε Facebook και Twitter.