Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ

Εξαιρετική μέρα η χτεσινή στο live, όπου πραγματικά σε Facebook και Twitter στήθηκε πανηγύρι έχοντας το απόλυτο με 3 στα 3. Πέρασαν Λίβερπουλ (2,37), Τσάβες (3,20), Νιούπορτ (3,00). Όσον αφορά τη δυάδα που προτάθηκε στο site, πέρασε ο άσσος της Πλίμουθ (2,20) αλλά χάσαμε τον άσσο του Αμβούργο (1,70), το οποίο έφαγε τρία (!!) απ την Ινγκολσταντ, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στο κόλπο της ανόδου.

***Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας στο live.***



Πάμε στα σημερινά:

Γ Γερμανίας: ΑΑλεν Μπραουσβάινκγ 2 1,66 (15:00)
Ολοκληρώνεται σήμερα η 36η αγωνιστική για την 3η κατηγορία της Γερμανίας και απομένουν ακόμα άλλες δύο. Για την Άαλεν τα πράγματα είναι απλά καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία και μαθηματικά μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ενώ απ την άλλη η Μπραουσβάινγκ παλεύει για να σωθεί. Είναι στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα αν κερδίσει επί της ουσίας σφραγίζει την παραμονή της διότι θα βρεθεί στο +5. Την άλλη βδομάδα παίζει εκτός με τη Χάλεσκερ η οποία κυνηγά, τις όποιες ελπίδες έχει, για άνοδο. Συνεπώς, αν σήμερα δεν κερδίσει είναι πολύ πιθανό την άλλη βδομάδα να είναι ακόμα και κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απλά μαθηματικά. Συνεπώς, το σημερινό παιχνίδι είναι μία τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση σωτηρία και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μιας χρονιάς. Απόρροια αυτού το διπλό έχει πέσει πολύ τις τελευταίες ώρες.

Α Γαλλίας: Μονπελιέ Αμιαν 1 1,66 (16:00)
Η Μονπελιέ προέρχεται από τεράστια νίκη επί της Παρί, όπου πέρα της βαθμολογικής σημασίας, μία νίκη κόντρα στην Πάρι, όπως και να το κάνουμε δίνει άλλον αέρα στην ομάδα. Η Μονπελιέ με νίκη απόψε περνάει στην 5η θέση και την άλλη βδομάδα πάει για τελικό με τη Σεντ Ετιεν. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και εντός έδρας μετρά (8-6-3) και υποδέχεται την Αμιάν όπου μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Αμιαν είναι στο +3 απ τα μπαράζ του υποβιασμού και στο +5 απ τον απευθείας υποβιβασμό. Μία Αμιάν όπου μετρά 5 ισοπαλίες στα τελευταία 6 παιχνίδια και εκτός έδρας μετρά (2-5-10). Ο άσσος έχει υποστή σημαντική πτώση και πλέον κυμαίνεται στα επίπεδα του 1,65 αλλά θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή για σήμερα.

Καλή τύχη.