Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ

Με το δεξί μπήκε το σαβ/κο αφού χτες η Λίβερπουλ έστω και στο 81 μας πλήρωσε στο διπλό που προτάθηκε στο live στο Twitter. Σήμερα το πρόγραμμα έχει τρία μεγάλα ντέρμπι, Μπάγερν Ντόρτμουντ, Γιουβέντους Μίλαν και Μπαρτσελόνα Ατλέτικο. Πάμε για φωτιά στα σαββατόβραδα που λέει και η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού. Στοιχηματικά θα απέχω και απ τα τρία παιχνίδια, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε, πόσο μάλλον όταν έρχεται και Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στη βδομάδα για να δούμε πχ τις 11αδες στο Γιουβέντους Μίλαν κτλ


Πάμε όμως στις επιλογές μας,

Γ Γερμανίας: Καρλσρούη Ουντερχάκινγκ 1 1,62 (15:00)
Η Καρλσρούη δίνει τη μάχη για την απευθείας άνοδο στη Β κατηγορία, είναι απ τα μεγάλα ονόματα της 3ης κατηγορίας. Βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας συνάμα, τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Προέρχεται από δύο σερί γκέλες με Χάνσα Ροστόκ και Βέχεν. Μάλιστα η τελευταία ήττα απ τη Βέχεν την έριξε απ την 2η και προνομιούχο θέση και πλέον απέκτησε συγκάτοικο τη Βέχεν. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα γκέλα γιατί η Χάλεσερ την πλησίασε στους 5 βαθμούς και πλέον κινδυνεύει και η 3η θέση. Η Ουντερχάκινγκ απ την άλλη βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας στο +7 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι σχετικά άνετη αν και θέλει βαθμούς να σωθεί. Για να σκοράρει πρέπει να κάνει τάμα. Επί ξερί αγωνιστικές δεν μπορεί να βρει γκολ. Οπότε κάτω απ αυτές τις συνθήκες ο άσσος νομίζω ότι αποτελεί καλή επιλογή.

Β Σκωτίας: Καούντεμπιθ Ενδιμβούργο 2 1,62 (17:00)
Το Ενδιμβούργο βρίσκεται στην 2η θέση της Β Σκωτίας και στο -5 απ την 1η Πίτεχερντ. Στη Β Σκωτίας ανεβαίνει μόνο ο 1ος και οι άλλοι τρεις πάνε μπαράζ. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών το Ενδιμβούργο κόντρα στην παντελώς αδιάφορη και μέτρια Καούντεμπιθ για γκέλα. Άλλωστε πέραν της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας το Ενδιμβούργο μακριά απ την έδρα του μετρά (9-3-3). Δεν βλέπω κάποια έκπληξη.

Νάσιοναλ Λιγκ: Λέιτον Οριεντ Χάλιφαξ 1 1,50 (17:00)
Η Λέιτον Οριεντ παρ ότι προέρχεται από δύο σερί γκέλες εκτός έδρας παραμένει στην 1η θέση της κατηγορίας και στο +1 απ τη Σάλφορντ και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ήττα απ την Μπρόμλει ψαλίδισε τη διαφορά και το γεγονός ότι μένουν 5 αγωνιστικές για φινάλε μαζί με τη σημερινή σημαίνει ότι περιθώρια για εντός έδρας λάθη απλά δεν υπάρχουν, αν δεν θέλει φυσικά να χάσει την 1η θέση που οδηγεί απευθείας στη Β κατηγορία. Την επόμενη βδομάδα μάλιστα η Λέιτον Όριεντ έχει δύσκολο παιχνίδι εκτός με τη Σάτον. Η Χάλιφαξ απ την άλλη είναι στο +12 απ τη γραμμή του υποβιβασμού, έχει σωθεί. Πρέπει να γίνει θαύμα επουράνιο για να πέσει, οπότε και εδώ θα πάω με το φαβορί στον άσσο του 1,50.

ΥΓ: Υπενθυμίζω ότι πλέον, οι προτάσεις μας για Live Betting ανεβαίνουν μόνο στο Twitter. Οπότε τα λέμε εκεί το μεσημεράκι.

Καλή τύχη.