Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK


Παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος μήνας μας έχει πάει εξαιρετικά με σερί ταμεία τόσο στο site όσο και στο Live, δεν σας κρύβω ότι μετά από 11 χρόνια νιώθω ξενερωμένος μετά όσα έχουν γίνει με τη σελίδα μας στο Facebook όπου δίχως αιτία και λόγο η χούντα του Ζούκενμπεργκ την έχει κατεβάσει με την αιτιολογία ότι προάγει τον τζόγο. Αστειότητες.

Μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους όλο αυτό που έχουμε χτίσει εδώ και 11 χρόνια. Δεν είναι και λίγο πράγμα να έχεις φτάσεις 6,5 χιλιάδες άτομα, μόνο με τη δουλειά σου. Απ την οποία δεν έχω βγάλει ούτε ευρώ. Βλέπετε ότι δεν υπάρχουν και διαφημίσεις, συνειδητά για στοιχηματικές εταιρίες, διότι δεν έχω δεχτεί και δεν πρόκειται να δεχτώ να βάλω διαφημίσεις όπου θα πληρώνομαι με προμήθεια επί των εσόδων απ τους παίχτες που θα εγγραφούν μέσω banner που θα υπάρχουν στο site. Δηλαδή μέσα απ τη χασούρα τη δική σας (αυτά είναι τα έσοδα της εταιρίας).

Συνεπώς από εδώ και στο εξής θα τα λέμε μόνο μέσα απ το twitter. Εκεί όπου ξεκίνησα το 2009, όντας απ τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που έδινε εκτιμήσεις στο live και είχαμε φτιάξει καλή παρέα με όλους εσάς ανταλάσσοντας απόψεις. Αυτό κάπου χάθηκε, το site μεγάλωσε αλλά ήρθε η ώρα να ανταμώσουμε ξανά.

Επίσης μέσα απ το twitter υπάρχει η δυνατότητα να σας έρχονται κατ ευθείαν ειδοποιήσεις μόλις ανεβάζω κάτι, για όποιον ενδιαφέρεται.