Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗΝ ΡΑΣΙΝΓΚ ΕΩΣ ΤΟΝ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Το αυριανό ντέρμπι των αιωνίων επισκιάζει εν πολλοίς το πρόγραμμα του σαβ/κου, ένα ντέρμπι γοήτρου αφού αμφότερες οι ομάδες είναι εκτός στόχων. Απλά ο Παναθηναικός κυνηγάει την 5η θέση. Ντροπή να το λέει κάποιος ότι στόχος είναι η 5η θέση αλλά σε εποχές μνημονίου όλα επιτρέπονται. Αυτά τα δούμε αναλυτικά και αύριο.

Μέχρι τότε πάμε στα σημερινά,

Β Ισπανίας: Καντίθ Λούγκο 1 1,70 (19:00)
Από χτες που ανέβασα το σημείο, ο άσσος έχει πάρει την κάτω βόλτα πλέον παίζει ακόμα και κάτω απ το 1,60 τη στιγμή που χτες εύκολα το έβρισκε κανείς πάνω απ το 1,70. Η Κάντιθ που παλεύει ακόμα και για την απευθείας άνοδο και εντός έδρας μετρά (8-5-1) αν και προέρχεται απ την ήττα με 1-0 απ την Έλτσε που σταμάτησε ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών και σήμερα ψάχνει επί της ουσίας την επιστροφή στις νίκες. Έχει τρία κολλητά εντός έδρας και είναι η μεγάλη της ευκαιρίας να μπει στην 3αδα. Η Λούγκο απ την άλλη παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού ωστόσο εκτός έδρας έχει όλη κι όλη μία νίκη σε 14 αγωνιστικές. Άσσος λοιπόν.

ATP Indian Wells: Φέντερερ Ναδαλ 1 1,45 (21:30)
Ημιτελικός στο Ίντιαν Γουέλς, όπου έχουμε το αγαπημένο ζευγάρι του αθλήματος, FEDAL. Οι δύο τους πέραν από αντίπαλοι είναι και φίλοι. Έχουν αναμετρηθεί 38 φορές με τον Ναδάλ να κερδίζει τις 23 φορές και ο Φέντερερ τις 15. Ο Φέντερερ έχει πάει σβηστά σχετικά το τουρνουά, δεν έχει παίξει τέννις επιπέδου, ίσως γιατί δεν χρειάστηκε και βρέθηκε ξεκούραστα στα ημιτελικά. Ο Ναδάλ απ την άλλη ζορίστηκε την παρασκευή για να αποκλείσει τον Κατσάνοφ, όπου τον απέκλεισε με 2-0 σετ και σκορ 7-6 σε αμφότερα τα σετ. Ωστόσο χρειάστηκε δύο φορές την βοήθεια του γιατρού δείγμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα συν τον παράγοντα κούραση. Θεωρώ ότι ο Φέντερερ όπως δείχνουν και οι αποδόσεις είναι το φαβορί.

Αργεντινή: Ρασίνγκ Πατρονάτο 1 1,40 (01:00)
Μικρός ο άσσος, προφανώς δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Είναι must win για την Ρασίνγκ αν δεν θέλει να χάσει το πρωτάθλημα. Η Πατρονάτο είναι αδιάφορη. Η Ρασίνγκ προέρχεται από γκέλα, παραμένει όμως στην κορυφή. Εντός έδρας μετρά (9-2-0), όντας αήττητη και υποδέχεται την Πατρονάτο που βρίσκεται στην 24η θέση και εκτος έδρας έχει 9 ήττες σε 11 παιχνίδια. Αντιλαμβάνεστε ότι ο άσσος είναι στήριγμα για το αποψινό πρόγραμμα.\

Και ότι προκύψει στο live θα τα πούμε μόνο μέσα απ το Twitter διότι η χούντα του  Facebook μας κατέβασε τη σελίδα.