Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Φουλ πρόγραμμα για το Σαβ/κο ενώ ακολουθεί βδομάδα με τελευταία αγωνιστική για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ οπότε καταλαβαίνετε ότι θα γίνει χαμός. Στήλη εκτός από σήμερα και αύριο προφανώς, θα ανέβει και τη Δευτέρα, όπου απ τώρα έχω ξεχωρίσει μία δυάδα που έχει ενδιαφέρον. Αλλά αυτά θα τα πούμε στην ώρα τους.

Πάμε στα σημερινά, όπου μπαίνουμε από νωρίς στη μαχή με το Μπόρνμουθ Λίβερπουλ. 

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ Λίβερπουλ G/G 1.70 (14:30)
Για τη Μπορνμουθ τα έχω γράψει αρκετές φορές, όχι μόνο φέτος, ομάδα δημιούργημα του Χάουι, παίζει καλό ποδόσφαιρο, γυροφέρνει εκεί στην 10αδα σταθερά. Είναι με λίγα λόγια απ τις αξιοπρόσεκτες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια άνεση. Ήδη μετράει έξι goal/goal σε οχτώ εντός έδρας παιχνίδια ενώ απ την άλλη η Λίβερπουλ φέτος δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και κινείται σε μέτρια επίπεδα χωρίς να θέλγει με την απόδοση της. Αυτό όμως που έχει αλλάξει για την ομάδα του Κλοπ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι έχει αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της και παίρνει τις νίκες με αποτέλεσμα να είναι σε απόσταση βολής απ τη Σίτι, μόλις στο -2. Εκτιμώ ότι δεν θα έχει εύκολο απόγευμα σήμερα, ξεκινάει απ το 1-1 το ματς και όπου καταλήξει η μπίλια. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η Λίβερπουλ έχει παιχνίδι με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Α Αργεντινής: Ουνιον Σαντα Φε Μπάνφιλντ 1 1,80 (22:10)
Τέσσερα σερί ματς για την Ουνιόν χωρίς νίκη, συνδυαζόμενα με κακές εμφανίσεις. Ωστόσο η Ουνίον είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στις νίκες, έχει την ποιότητα ως ομάδα να το κάνει αυτό. Εντός έδρας είναι δυνατή και υποδέχεται τη Μπάνφιλντ, όπου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Φαλσιονί στον πάγκο ενώ θα έχει και 3-4 σημαντικές απουσίες, μεταξύ αυτών και του α σκόρερ της. Ουνίον και Μπάνφιλντ δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο βάζοντας στην εξίσωση τον παράγοντα έδρα, την αναγκαιότητα για επιστροφή στις νίκες της Ουνιόν, πάμε στον άσσο του 1,80.

Καλή τύχη.