Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ VS ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Έσπασε το ρόδι την Κυριακή και επανήλθαμε στις επιτυχίες στη στήλη με τη Βασική 2αδα... σαν ψέμα φαίνεται, 1η Απριλίου γαρ... Για να επανέρθουμε τώρα στα σοβαρά, έχουμε μπροστά μας, τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Αρχής γενομένη απ το ματς του Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρεάλ σε μία επανάληψη του περσινού τελικού όπου η Ρεάλ κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης νικώντας, ευκολότερα του αναμενομένου τη Γιουβέντους με 4-1. Για την ιστορία, σε εκείνο το παιχνίδι η Γιουβέντους, σεβάστηκε ή μάλλον φοβήθηκε υπέρ τω δέων τον Κρ. Ρονάλντο και την παρέα του και μένει να δούμε αν το πάθημα έγινε μάθημα.

Η Γιουβέντους προέρχεται απ τη νίκη επί της Μίλαν, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλή ωστόσο η ποιότητα ορισμένων παιχτών και η φρεσκάδα του Κουαρδάδο που μπήκε αλλαγή έκανε τη διαφορά. Μία νίκη σε ένα ντέρμπι και όταν αυτή έρχεται στα τελευταία λεπτά, είναι νίκη ψυχολογίας και στην προκειμένη περίπτωση, μισό πρωτάθλημα αφού σε συνδυασμό με τη νέα γκέλα της Νάπολι, η Γιουβέντους έχει απλώσει ήδη το ένα χέρι στο σκουντέτο. Και εδώ που τα λέμε, η Νάπολι δεν άντεξε το βάρος του πρωταθλητισμού για μία ακόμη χρονιά. Σήμερα όμως είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι μία επανάληψη του περσινού τελικού και προφανώς σε όλους στο Τορίνο, υπάρχει διάθεση για ρεβάνς. Μόνο εύκολο προφανώς δεν είναι... Αλλά η Γιουβε έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά για να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Άλλωστε και η άμυνα της Βασίλισσας φέτος, σε ουκ ολίγα παιχνίδια θυμίζει καράβι σε τρικυμία.

Η Βασίλισσα προέρχεται απ την εύκολη νίκη από ημίχρονο κόντρα στη Λας Πάλμας. Ο Ζιντάν έχει ρίξει το βάρος του στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού το πρωτάθλημα έχει χαθεί απ τα Χριστούγεννα. Η Ρεάλ που πήρε μία μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στην Παρί, αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τα λεφτά δεν κάνουν την ομάδα, ούτε και την φανέλα. Αν θυμάστε όταν έγινε η κλήρωση και όπως μαρτυρούσαν οι αποδόσεις των μπουκ, η Παρί ήταν το απόλυτο, θεωρητικά, φαβορί αλλά στο γήπεδο η Ρεαλ την έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι. Τελικά είναι βαριά η φανέλα. Εν πάση περιπτώσει, όπως προανέφερα, η Ρεάλ εδώ και καιρό έχει ρίξει το βάρος της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζιντάν ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας του στα μετόπισθεν και θα επιδιώξει το γκολ εκτός έδρας.

Συνεπώς έτσι όπως έχω την εικόνα του παιχνιδιού στο μυαλό μου, ξεκινάει από 1-1 και βλέπουμε. Το αμφίσκορο στο 1,90, το λες μια χαρά!!

ΥΓ: Και επειδή η Bet365 δίνει μπόνους δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη, η στρατηγική είναι γνωστή:

α)Παίζουμε over 0.50 pre game σε απόδοση 1,08 για να ξεκλειδώσουμε την προσφορά

β) Έχοντας πάρει το Δωρεάν Στοίχημα, κυνηγάμε χωρίς ρίσκο μία καλή απόδοση στο live.

Καλή τύχη.