Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017

Αυτό ήταν λοιπόν... πάει και αυτή η χρονιά. Σήμερα έχουμε τις τελευταίες εκτιμήσεις για το 2017. Αύριο θα ακολουθήσει όπως πάντα αναλυτικά, με νούμερα, ο απολογισμός της χρονιάς και στη συνέχεια θα μηδενίσουν όλες οι στήλες εν' όψει της νέας χρονιάς.

Εννοείται ότι θα είμαστε παρέα σε Facebook και Twitter, στο τελευταίο live betting της χρονιάς.

Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε,

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ Λέστερ Combo Goal/Goal & Over2.50 1.90 (17:00)
Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή στο Νησί, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θεαματικά παιχνίδια που πραγματικά χαίρεσαι να τα βλέπεις. Προέρχεται απ την ευρεία νίκη με 5-0 επί της Σουόνσι. Θα μπορούσε να ήταν και παραπάνω το σκορ. Ειδικά ο Σαλαχ είναι σε δαιμονισμένη κατάσταση. Η επιθετική 3αδα της Λίβερπουλ σκοράρει για πλάκα ωστόσο επειδή πάντα για τη Λίβερπουλ μιλάμε, αμυντικά δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας γι αυτό εξάλλου αποκτήθηκε και ο Φαν Ντάικ απ τη Σαουθάμπτον με το ποσό των 85 εκατ ευρώ (!!!) Απ την άλλη η Λέστερ προσεχτικά θα το πάει το παιχνίδι και η παρέα του Βάρντι και του Μαχρέζ μπορεί να βρει κανένα γκολ. Οπότε πάμε στο συνδυαστικό με αμφίσκορο και over.

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο Αστον Βίλα 1 1,90 (17:00)
Η Μίντλεσμπρο παρ ότι σαν ρόστερ έχει απ τα καλύτερα θεωρώ στην Τσάμπιονσιπ εν τούτοις έχει μείνει πίσω στην κούρσα της απευθείας ανόδου, είναι στο -9 και στο -3 απ τις θέσεις των πλέι οφ. Απόρροια της κακής αυτής πορείας ήταν και η απομάκρυνση του Μονκ και η πρόσληψη του πολύπειρου Τόνι Πιούλις. Αν μη τι άλλο με τον Πιουλις στον πάγκο αναμένεται βελτίωση για την Μίντλεσμπρο. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, οι παίχτες είναι εκείνοι που έφαγαν τον Μονκ. Και ξέρετε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Όλως τυχαίως με τον επόμενο προπονητή αρχίζει σιγά σιγά και φτιάχνει το πράγμα, οι παίχτες, τυχαία πάντα, παίζουν καλύτερα, έρχονται τα αποτελέσματα κτλ Προφανώς δεν είναι  εύκολο το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα που είναι από κάτω της στη βαθμολογία, είναι απ τις βαριές φανέλες και πάντα επικίνδυνη να κάνει τη ζημιά. Ωστόσο, δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα της λείψει ο πρώτος της σκόρερ Αντάμα (17/11). Ο άσσος στο 1,90.

Καλή τύχη.