Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους, χθες ήταν μια σχετικά καλή στοιχηματική μέρα με 3/4 pregame και 3/5 live και σταθερά τον Στέλιο σε φόρμα, πάμε για τα σημερινά όμως, μιας και έχω τέσσερις εκτιμήσεις, πάμε να τις δούμε.
Ξεκίνημα από την Γένοβα και την αναμέτρηση Σαμπντόρια - Γιουβέντους. Η αρχική μου σκέψη ήταν το διπλό, μιας και οι Τορινέζοι βλέποντας πολύ ανταγωνιστικούς, φέτος, τους αντιπάλους τους, δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα. Από την άλλη όμως επισκέπτεται μια πολύ δυνατή έδρα, αν και έχει τέσσερα σερί διπλά, και βρίσκει τους γηπεδούχους σε φοβερή φόρμα και με στόχο ευρωπαϊκή έξοδο φέτος. Έτσι κατέληξα στο over, γιατί στα τελευταία πέντε εντός η Σαμπντόρια έχει 4/5 όπως το ίδιο ακριβώς και η Γιουβέντους στα τελευταία της, εκτός έδρας ματς, over λοιπόν εδώ και συνεχίζουμε.
Επόμενη στάση Λυών, ίδιος σταθμός τα γκολ όμως, στην αναμέτρηση Λυών - Μονπελιέ. Τα πράγματα εδώ είναι απλά, με μέσο όρο τρια γκολ ανα ματς στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, μπορούν να το φέρουν μόνοι τους, με την φοβερή τριπλέτα Φεκίρ - Ντεπάϊ - Ντιαζ, στην επιθεσή τους, αν και πιστέυω θα βοηθήσει και η Μονπελιε στα γκολ, over λοιπόν και εδώ.
Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και στην αναμέτρηση Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ, όπου έχουμε να κάνουμε με μια ντεφορμέ ομάδα, η οποία δείχνει να ξεφουσκώνει και μια ντεφορμέ επίσης ομάδα, η οποία άλλαξε προπονητή και οι παίχτες θέλουν να αποδείξουν πως για την κακή, μέχρι στιγμής πορεία, έφταιγε ο προηγούμενος κοουτς. Με 66% πιθανότητες επαλήθευσης θα ποντάρω να μην χάσουν οι φιλοξενούμενοι και συνεχίζω για την τελευταία σημερινή εκτίμηση.
Τελευταίος σταθμός για σήμερα η Βαρκελώνη και η αναμέτρηση Εσπανιόλ - Βαλένθια. Έχω αποφασίσει να ποντάρω στο να σκοράρουν πάνω από ένα γκολ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, με έχουν δικαιώσει σε αντίστοιχο ποντάρισμα, έχουν κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα η οποία απλά συμπληρώνει το πρωτάθλημα, η μόνη μου "δυσπιστία" είναι το γεγονός πως δεν δέχονται εύκολα γκολ οι γηπεδούχοι, αλλά ομάδα που σε στέλνει ταμείο δεν την αλλάζεις.

Serie A Ιταλία 16:00 : ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : OVER (1,7) x25

La Liga Ισπανία 17:15 : ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ : OVER 1,5 GOAL Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ (2,2) x25

Ligue 1 Γαλλία 18:00 : ΛΥΩΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ : ΟVER (1,62) x25

Premier League Αγγλία 18:00 : ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : Χ2 (1,7) x25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 678,75
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ :  578,75