Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Σαββάτου by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους τους παίχτες, τρείς εκτιμήσεις για σήμερα από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, πάμε να τα δουμε ένα-ένα.
Ξεκίνημα από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Σέφιλντ - Μπρίστολ. Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, αλλά πηγαίνουν σε μια αρκετά δυνατή έδρα. Κοινό σημείο αναφοράς των δύο ομάδων είναι τα πολλά over που φέρνουν τελευταία, εντός και εκτός αντίστοιχα και αυτό θα ποντάρω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Συνεχίζω με το ιταλικό ντέρμπι της πρωτέυουσας, Ρώμης, Ρόμα - Λάτσιο, το οποίο βρίσκει και τις δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση και κυρίως τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι με το ρυθμό που δίνουν στα παιχνίδια τους θα οδηγήσουν το ματς σε πολλά γκολ εκατέρωθεν, γκολ γκολ και over η εκτιμησή μου εδώ.
Η τρίτη και τελευταία εκτίμηση για σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ. - Νιουκάστλ. Αν οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να πουν αντίο από τώρα στον τίτλο, τέτοια ματς όπως το σημερινό πρέπει να τα καθαρίζουν. Θεωρώντας δεδομένη την νίκη τους λοιπόν, προσπαθώ να ανεβάσω κάπως την τιμή, μιας και ο άσσος είναι πολύ χαμηλά, έτσι θα την συνδυάσω με το να σκοράρει ο Λουκάκου, ο οποίος τελευταία φορά το έκανε στα τέλη Σεπτέμβρη, ανεξήγητο ντεφορμάρισμα για την ποιοτητά του και θα τον στηρίξω σε αυτό το ποντάρισμα.

Championship Αγγλία 17:00 : ΣΕΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ : OVER (1,8). 25

Serie A Ιταλία 19:00 :  ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ : G/G KAI OVER (1,75) x25

Premier League Αγγλία 19:30 : ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ : 1 ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ (1,8) x25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 665
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 590