Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Σαββάτου by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια μας πολλά για την εθνική μας επέτειο. Από τα παιχνίδια του κουπονιού έχω επιλέξει μια δυάδα, η οποία είναι βασισμένη στα γκολ της εκάστοτε ομάδας.
Η πρώτη εκτίμηση είναι από την αναμέτρηση Αλαβές - Βαλένθια και έχω ποντάρει να σκοράρει τουλάχιστον δυό φορές, η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποια κάνει πορεία πρωταθλητισμού και είναι η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Στα τελευταία πέντε, εκτός έδρας  παιχνίδια της, έχει σχεδόν τρία γκολ μέσο όρο, άυριο μας αρκούν δύο, κόντρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έχουν πάρει καν πόντο στην έδρα τους, στη σεζόν.
Η δυάδα των εκτιμήσεων θα κλείσει με την αναμέτρηση Λούτον - Κόβεντρι για την Λιγκ 2 της Αγγλίας. Εδώ θα πάω με την επίθεση των γηπεδούχων, η οποία είναι η καλύτερη στο νησί, και θα ζητήσω να σημειώσουν τουλάχιστον δύο γκολ, απέναντι στην αδύναμη, εκτός έδρας, Κόβεντρι, όπως κάνουν στα τελευταία τους παιχνίδια. Τα υπόλοιπα το μεσημεράκι στο live και ίσως ακολουθήσουν "εκτιμήσεις Σαββάτου part 2". Καλή τύχη σε όλους σας.

Α' Ισπανίας 14:00 : ΑΛΑΒΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ  OVER 1,5 (1,73)

Λιγκ 2 Αγγλίας 17:00 : ΛΟΥΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ : Η ΛΟΥΤΟΝ OVER 1,5 (2,08)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 3,6 x 26,25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 846,25

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 820