Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ 3,50

Ξεκινώντας όπως πάντα με το χθεσινό μας απολογισμό, το δυνατό σημείο με το αμφίσκορο στο Πεσκάρα Αβελίνο πέρασε ξεκούραστα αλλά μας χάλασε τη 2αδα το διπλό του Παναθηναϊκού. Είναι απ τα bet που προσωπικά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή. Πόσο μάλλον όταν λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, το διπλό έφτασε στο 2,90 (!!!) αυτό ήταν λάθος και ας μην βγήκε. Το στοίχημα είναι απόδοση, βάσει αυτής παίζουμε. 

Πάμε στα σημερινά,

Α Δανίας: Κοπεγχάγη Άαρχους 1 1,60 (19:00)
Η Κοπεγχάγη μοιάζει αυτή τη στιγμή σαν πληγωμένο θηρίο. Δεν κάνει καλή σεζόν φαίνεται αυτό. Η διαφορά ποιότητας με όλες τις ομάδες της Δανίας είναι μεγάλη παρά ταυτα, αδυνατεί να βρεί ρυθμό και επ αυτού του λόγου έχουν έρθει πολλές γκέλες. Μεσοβδομαδα, την στήριξα στην έδρα της Ζλιν αλλά έμεινε στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που διεκόπη προσωρινά λόγω ομίχλης, ξανά ξεκίνησε, δεν έβλεπε κανείς τίποτα και απλά έληξε το παιχνίδι. Σήμερα υποδέχεται την Άαρχους που δεν είναι  κάτι το ιδιαίτερο και αναμένω απ την Κοπεγχάγη να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, άλλωστε θα έχει και τον Πάβλοβιτς στην σύνθεσή της αφου την προηγούμενη βδομάδα στην ήττα απ την Οντένσε ήταν εκτός. Άσσος λοιπόν

Β Νορβηγίας: Ασάνε Τρομσντάλεν Χ 3,50 (14:00)
Κοιτάξτε πως έχουνν τα πράγματα, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η Τρομσντάλεν έχει 30 βαθμούς και σώνεται, η Ασάνε έχει 29 και σώνεται ενώ η Φρέντριγκσταντ 23 και πάει μπάράζ υποβιβασμού. Η Φρέντριγκσταντ παίζει την Τρίτη και άρα δεν μπορούν να ξέρουν οι ομάδες τι θα κάνει. Συνεπώς αν κάποια απ τις δύο χάσει σήμερα θα δει τη διαφορά να μειώνεται στους 4 ή στους 3 βαθμούς αντίστοιχα αν η Φρεντριγκσταντ κερδίσει την Τρίτη. Η Τρομσντάλεν ναι μεν είναι στο +1 απ την Ασάνε αλλά προσέξτε κάτι, την επόμενη βδομάδα παίζει στηνν έδρα της Φρεντριγκσταντ. Όπερ και σημαίνει αν χάσει σήμερα και χάσει και την επόμενη αγωνιστική η διαφορά μπορεί να πάει στο βαθμό και μετά την τελευταία αγωνιστική να έχουμε καρδιακά επεισόδια. Οπότε εκτιμώ ότι μία ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν. Υπό την έννοια ότι θα είναι στο +7 και +8 αντίστοιχα απ τη Φρέντιγκσταντ και αν η Φρεντριγκσταντ κερδίσει την Τριτη, η διαφορά θα πάει στο +4 και +5 αντίστοιχα όπερ και σημαίνει ότι αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν μία νίκη ως τέλος (αν χρειαστεί και αυτή) για να εξασφαλίσουν και την παραμονή τους. Φυσικά αν η Φρεντριγκσταντ δεν κερδίσει την Τριτη, όλα τελειώνουν. Συνεπώς μιλάμε για μία βολική ισοπαλία 100%. Το αν θα έρθει είναι άλλο θέμα. Σε αντίστοιχο παιχνίδι σε ελληνικό πρωτάθλημα το Χ θα ήταν στο 2,50 τώρα επειδη είναι Νορβηγία το Χ είναι στο 3,50.

Σουπερλιγκ: Ολυμπιακός ΠΑΟΚ G/G 2.00 (20:30)
Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Διονύσης στη στήλη του και εγώ κάπως έτσι το βλέπω το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος, έχει και την κούραση απ το παιχνίδι στη Βαρκελώνη ενώ δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει τη δευτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μετά τη Λαμία (!!) Απ την άλλη και ο ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν δεν εμπνέει σιγουριά αλλά μπροστά με τον Πρίγιοβιτς και την παρέα του, μπορεί εύκολα να βρει το γκολ απόψε. Το αμφίσκορο μου το δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ, οπότε θα μπει και αυτό στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη,