Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε ολη την παρέα, χθές ήταν μακράν η χειρότερη μέρα από τότε που δίνω τις εκτιμήσεις μου, ας ελπίσουμε σήμερα να είναι μια καλύτερη μέρα. Στα σημερινά παιχνίδια θα ξεκινήσω με την αναμέτρηση Κούνεο-Λιβόρνο για την  Lega Pro της Ιταλίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και έχουν μόνο στόχο την άνοδο στη Serie B, θεωρώ πως δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την ομάδα που είναι πολύ καλή στο βόλεϋ, αλλα όχι στο ποδόσφαιρο, την Κούνεο.
Συνέχεια των σημερινών εκτιμήσεων με την αναμέτρηση Οστάνδη-Μπριζ για το βελγικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, σε φόρμα και δεν θεωρώ πως θα στραβοπατήσουν στην έδρα της ουραγού Οστάνδης. Με την ίδια λόγικη έχασα χθές την Σριούσμπερι αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τέτοιες αποδόσεις στους πρωτοπόρους. Παρόλα αυτά επειδή το πάθημα γίνεται μάθημα θα ποντάρω και στο να βάλουν δύο γκολ τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι για κάλυψη.
Κλείσιμο για τις σημερινές εκτιμήσεις με ένα σημείο που αν δεν έρθει θα μου προκαλέσει μεγαλύτερη έκπληξη από όλα τα υπόλοιπα. Μπέτις-Βαλένθια η αναμέτρηση και έχουμε να κανουμε με δύο επιθετικές ομάδες, οι οποίες δημιουργούν πολλές  φάσεις τις οποίες κάνουν γκολ. Κάτι τέτοιο περιμένω να κάνουν και απόψε και να μας δώσουν το αμφίσκορο over. Θα ποντάρω σε μονάδες x25 σήμερα.Καλη επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Ιταλία Lega Pro 15:30 : ΚΟΥΝΕΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ : 2 (2,08)

Βέλγιο Α' Κατηγορία 19:00 : ΟΣΤΑΝΔΗ - ΜΠΡΙΖ : 2 (2,08) - OVER 1,5 Η ΜΠΡΙΖ (1,83)

Ισπανία Α' Κατηγορία 21:45 : ΜΠΕΤΙΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ : G/G KAI OVER (1,83)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 650,5
ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 550,5