Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε, με υγεία πάνω από όλα και καλά ταμεία. Το σημερινό μου ξεσκαρτάρισμα στο κουπόνι, με έκανε να επιλέξω μια τετράδα παιχνιδίων, τα οποία προσωπικά έχω ποντάρει τα δύο ως μονά, μια δυάδα αλλά και κάτι ψιλά στο παρολί, για πάμε να τα δούμε λοιπόν.
Ξεκίνημα από την δέυτερη κατηγορία της Δανίας, από την οποία, λόγω στατιστικής, "βγαίνουν" τα δύο πρώτα σημεία μου. Στην αναμέτρηση Σκίβε - Θίστεντ ζητάω πάνω από ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους, κάτι το οποίο έκαναν στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια τους. Στην αναμέτρηση Βίμποργκ - Μπράμπραντ ζητάω πάνω από ένα γκολ απο τους γηπεδούχους κόντρα σε μια ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια δεν σκοράρει αλλά μόνο δέχεται γκολ.
Επόμενη επιλογή μου είναι το over στην αναμέτρηση Έρεμπρο - Κάλμαρ, το οποίο "βγαίνει" από τα τελευταία παιχνίδα των ομάδων, 5/5 over στα τελευταία εντος η Έρεμπρο, 4/5 over στα τελευταία εκτός η Κάλμαρ.
Η τελευταία επιλογή μου είναι  από την Ιταλία και το Αταλάντα - Γιουβέντους. Οι φιλοξενούμενοι θεωρώ πως θα περάσουν από την έδρα της ανεβασμένης Αταλάντα, όμως προτιμώ να ασχοληθώ με τα γκολ μιας και θεωρώ ικανούς τους γηπεδούχους να σκοράρουν και να βοηθήσουν στο over.


Β' Δανίας 14:00 ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΡΑΜΠΡΑΝΤ : ΒΙΜΠΟΡΓΚ OVER 1,5 (1,44)

Α' Σουηδίας 18:30 ΕΡΕΜΠΡΟ - ΚΑΛΜΑΡ : OVER (1,55)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ : 2,23 x25

Β' Δανίας 14:00 ΣΚΙΒΕ - ΘΕΣΤΙΝΤ : ΘΕΣΤΙΝΤ OVER 1,5 (1,88) x25 

Α' Ιταλίας 21:45 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : OVER (2,1) x25

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΡΟΛΙ : 8,8 x15

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΒΑ : 935

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 845