Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΑΝΟΔΟ

Καλό μήνα σε όλους!!

Περίεργη η χθεσινή μέρα, όπου ξεκινήσαμε με ένα 3 στα 3 και μάλιστα εύκολο αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια καθ ότι χάθηκε ο άσσος της Βίλα Νόβα στη Β Βραζιλίας όσο και το 2 της Ατλέτικο που κόλλησε στο 0-0 με τη Λεγανιές. Κάπως έτσι λοιπόν ο απολογισμός έδειξε 3 στα 5.

Πάμε στα σημερινά:

Β Νορβηγίας: Στρόμεν Σταρτ 2 2,10 (16:00)
Στη Β Νορβηγίας απομένουν ακόμα άλλες πέντε αγωνιστικές. Η Σταρτ ειναι στο +2 απ τη Σάντνες και στο +3 απ τη Ραινχάιμ. Όπερ και σημαίνει ότι η άνοδος θα κριθεί στο νήμα και περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν. Τούτη την αγωνιστική έχουμε το Ρανχάιμ Σάντνες. Όπου είτε η μία είτε η αλλη θα χάσουν βαθμούς. Η Σταρτ κοιτώντας τις επόμενες 4 αγωνιστικές, έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού υποδέχεται τη Ρανχάιμ. Άρα το θέμα είναι αν την άλλη βδομάδα θα παίξει για δύο αποτελέσματα ή αν θα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, είναι εύκολα με τη Σταρτ.  Η Στρόμεν είναι παντελώς αδιάφορη. Η Σταρτ αν σήμερα λοιπόν κερδίσει τότε την άλλη βδομάδα θα παίξει για δύο αποτελέσματα και θα κλειδώσει την άνοδο. Το αποψινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας όπως αντιλαμβάνεστε. Η Σταρτ πλήρωσε το γεγονός ότι έχει μόλις 2 νίκες σε 6 αγωνιστικές. Το "μάρμαρο" φυσικά το πλήρωσε ο Πέντερσεν που απολύθηκε. Ήταν ξαφνικό, ένα κανονικό ηλεκτροσόκ. Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόταν για να ξυπνήσει και πάλι η Στάρτ. Το 2 στο 2,10.

Α Ισπανίας: Βιγιαρεάλ Ειμπάρ 1 1,80 (20:00)
Η Βιγιαρέαλ μετά και την νέα ήττα με 4-0 απ τη Χετάφε, σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση, οδήγησαν στην απόλυση του Φαμπιαν Εσκρίμπα και ο νέος προπονητής είναι πλέον ο Καγιέχα άλλοτε παίχτης της ομάδας. Ο Καγιέχα είναι αγαπητός στον κόσμο και θα λέγαμε ο ιδανικός να κάνει το restart στο κίτρινο υποβρύχιο. Ευτυχές για τον Καγιέχα ότι υποδέχεται την Ειμπάρ στο ντεμπούτο του. Η Ειμπαρ έχει δεχθεί ήδη 14 γκολ σε έξι αγωνιστικές. Έρχεται από σερί κακών εμφανίσεων και μέσα στο Μαδριγάλ δε νομίζω ότι θα πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Άσσος.

Καλή τύχη.