Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΝΙΚΗΤΗΣ SURVIVOR ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 15,00 (ΠΙΘΑΝΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ CASH OUT)

Το Survivor επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά απο μία 10ετία και ήδη έχει γίνει θέμα συζήτησης στα διάφορα site και τα social media. Ίσως επειδή συμμετέχουν και Διάσημοι οπότε αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσεις. Επίσης η σημαντική διαφοροποίηση που προκύπτει σε σχέση με τα δυο προηγούμενα Survivor είναι ότι πλέον ψηφίζει ο κόσμος τον προς αποχώρηση παίχτη. Και αυτό φυσικά είναι ένας άγνωστος και αστάθμητος παράγοντας....

Ο Έλληνας δεν ξέρει να ψηφίζει....  Τη μία πάει και ψηφίζει Τσίπρα και μετά την Καλλέργη να φύγει απ το Survivor, πραγματικά τι παίρνετε και δεν μας δίνετε;



Εν πάση περιπτώσει, ας το κάνουμε λίγο πιο σοβαρό γιατί θα παίξουμε τα λεφτά μας και όχι στραγάλια και νομίζω ότι προκύπτουν ευκαιρίες. Μελετώντας λοιπόν τις αποδόσεις της Stoiximan, ξεχώρισα τρεις επιλογές που ενδεχομένως να αποκτήσουν μεγάλη αξία και για Cash out. Δεν είναι ο σκοπός μου να βρούμε τον νικητή αναγκαστικά αλλά να φτάσει στον τελικό για να πάρουμε το Cash out.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτη μου επιλογή είναι για νικητής ο Ορέστης Τσανγκ για την ομάδα των Μαχητών. Πολύ δυνατός παίχτης, είναι η ψυχή της ομάδας και απ ότι φαίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίχτες του. Οπερ και σημαίνει ότι απ τη στιγμή που είναι δυνατός ως παίχτης πιθανόν να κερδίσει ασυλίες άρα να βγει προτεινόμενος λιγότερες φορές. Επίσης αυτό που αντιλαμβάνομαι απ τα Social Media και το twitter ειδικότερα, κάνει γκελ στον κόσμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Άρα νικητής Survivor Ορέστης Τσανγκ σε απόδοση 15,00

Η πιο δυνατή μου επιλογή είναι αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου απ την ομάδα των Διάσημων. Ο Γιώργος είναι επίσης πολύ δυνατός παίχτης, έχει φανεί αυτό σε όλα τα αγωνίσματα ενώ θέλει να αποδείξει πράγματα καθ ότι ήταν αρχικά στην ομάδα των Μαχητών αλλά τον ψήφισαν προς αποχώρηση για να πάει στην ομάδα των Διάσημων. Στην ομάδα των Διάσημων, έχει δέσει αρκετά. Κέρδισαν το kit ψαρέματος στο αγώνισμα και είναι ο παίχτης που πηγαίνει και ψαρεύει και άρα προσφέρει τροφή στην ομάδα. Ιδιαίτερα σημαντικό προφανώς!! Αν στους επόμενους μήνες ενωθούν οι δύο ομάδες, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να δέσει με τους πρώην συμπαίχτες του, με ότι συνεπάγεται αυτό, για να βγει προτεινόμενος εννοώ αλλά δεν παύει να είναι δυνατός παίχτης και άρα μπορεί να κερδίσει επίσης ασυλίες.

Άρα νικητής Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος σε απόδοση 7,00

Τέλος θα κλείσω με μία 3η επιλογή, με χαμηλότερο ποντάρισμα. για νικητή τον Μαριο Ιωαννίδη που είναι στην ομάδα των Μαχητών και είναι ένας ακόμα δυνατός παίχτης. Ουσιαστικά αυτοί οι τρεις είναι που έχουν ξεχωρίσει και εκτιμώ ότι θα φτάσουν ψηλά και άρα μπορεί να πάρουμε Cash Out. Ο Μάριος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και άρα έχει πολύ καλή επαφή με το υγρό στοιχείο και πολλά αθλήματα είναι στο νερό. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ότι είναι απ την Κύπρο. Και επειδή οι φίλοι μας οι Κύπριοι ψηφίζουν δυνατά, μπορεί να αποκτήσει αξία.

Άρα νικητής Survivor Μάριος Ιωαννίδης σε απόδοση 9,00

Εν κατακλείδι, κρατάμε αυτές τις τρεις επιλογές με την σειρά που αναφέρονται. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι  ισόποσο ποντάρισμα σε Τσανγκ και Αγγελόπουλο και το μισό στον Μάριο Ιωαννίδη.